MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

6 πρεμιέρες για σινεφίλ βραδιές στο σπίτι

Ο Νοεμβριος είναι ο ιδανικός μήνας για cocooning! Λίγο ο καιρός που ψύχρανε, λίγο η αλλαγή της ώρας που μας έβαλε σε άλλους ρυθμούς… Άσε που ακόμα δεν έχουμε μπει σε pre-xmas mode για να αρχίσουμε τις εξόδους. Έχουμε λοιπόν την τέλεια δικαιολογία για να μείνουμε σπίτι και ν’ απολαύσουμε τα “δωράκια” που μας χαρίζει και αυτό το μήνα η COSMOTE TV!

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Τι έχει το μενού της COSMOTE TV για αυτό το μήνα; Μα φυσικά μια ποικιλία από πρεμιέρες για όλα τα γούστα: ταινίες πρώτης προβολής, διάσημες σειρές (θα επανέλθουμε γι’ αυτές με επόμενο post), αφιερώματα και πολλά άλλα. Ένα είναι το σίγουρο αυτός ο – τηλεοπτικός – Νοέμβριος δεν θα μας αφήσει αδιάφορους.

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου, 21.00 | COSMOTE CINEMA 1HD

Riot

cosmote tv highlights 2017 movies november

Πρόκειται για μια ταινία δράσης, παραγωγής 2015, του σκηνοθέτη John Lyde, με πρωταγωνιστές τους Dolph Lundgren και Matthew Reese.

Ο Jack Stone οργανώνει επίτηδες μια ληστεία τράπεζας με σκοπό να μπει στη φυλακή και να συναντήσει τον περιβοητο εγκληματία Balam. Ο Balam δεν είναι ένας κοινός κακοποιός, είναι ένας πολύ επικίνδυνος εγκληματίας που ακόμα και πίσω από τα κάγκελα της φυλακής έχει καταφέρει να έχει υπό έλεγχο την αστυνομία. Για τον Balam, η ζωή στη φυλακή, είναι απλά ένας τρόπος να καλύψει την πραγματική του φύση. Στην πραγματικότητα είναι ο βασιλιάς της πόλης. Το κελί του είναι ένα πολυτελές δωμάτιο, ειδικά φτιαγμένο γι αυτόν. Όμως, ακόμη κι αν βρίσκεται περιτριγυρισμένος απο τους πιστούς του μπράβους, δεν γνωρίζει πώς ο Jack έρχεται για να τον εκδικηθεί για τον φόνο της οικογένειας του. Μπορεί ο Balam να είναι σκληρός, άλλα ο Jack αποδεικνύεται σκληρότερος…

Σάββατο 11 Νοεμβρίου, 00.30 | COSMOTE CINEMA 1HD

RAW 

cosmote tv highlights 2017 movies november 4

Όλοι στην οικογένεια της Τζαστίν είναι κτηνίατροι, αλλά και χορτοφάγοι. Στα 16 της όλα δείχνουν πως η κοπέλα είναι μια ευφυής και υποσχόμενη μαθήτρια. Όταν ξεκινάει τη σχολή κτηνιατρικής, εισβάλει σε έναν παρακμιακό, ανελέητο και επικίνδυνα ελκυστικό κόσμο. Κατά την πρώτη βδομάδα που πρέπει να λάβει μέρος σε ειδικές ιεροτελεστίες, απεγνωσμένα προσπαθώντας να ταιριάξει με το περιβάλλον, αψηφά τα ιδανικά της οικογένειας της τρώγοντας ωμό κρέας για πρώτη φορά. Η Τζαστίν σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπη με τις τρομερές συνέπειες της πράξης της, όταν ο αληθινός της εαυτός αρχίζει να βγαίνει στην επιφάνεια.

Πρόκειται για ένα αξιοθαύμαστο σκηνοθετικό ντεμπούτο για την Julia Ducournau που εκτός της αδυναμίας της για το παραγνωρισμένο είδος του σπλάτερ horror movie, αποκαλύπτει κι ένα γνήσιο ταλέντο με ολοκληρωμένη και ιδιαίτερα ψαγμένη πολιτικοκοινωνική άποψη. Η Julia Ducournau δεν επιδιώκει απλώς να δοκιμάσει τα όρια αντοχής του θεατή. Η ταινία της είναι μια ιδιοφυής αλληγορία και ένα καυστικό σχόλιο γύρω από την ανελέητη και ανθρωποφαγική δυτική κοινωνία που κάτω από το πρόσχημα της πολιτικής ορθότητας είναι ικανή για τα πιο μεγάλα… τέρατα! Τα ακατανόμαστα καψώνια των παλιών φοιτητών της κτινιατρικής σχολής προς τους «ψαρούκλες» πρωτοετείς είναι απλώς το σύνθημα για να ξεδιπλωθεί ένα ατέλειωτο πάρτυ αιματοχυσίας και παρακμής, όπου το ειρωνικό σχόλιο της σκηνοθέτιδος ευτυχεί να βρει την ιδανική έκφραση του στο ανεπανάληπτο ερμηνευτικό κρεσέντο της καταπληκτικής Garance Marillier. 

H ταινία απέσπασε τo Βραβείο FIPRESCI Εβδομάδα Κριτικής στο Φεστιβάλ Καννών 2016.

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, 21.00 | COSMOTE CINEMA 1HD

In a Valley of Violence

cosmote tv highlights 2017 movies november 2

Πρόκειται για μια ταινία δράσης, παραγωγής του 2016, με σκηνοθέτη τον Ti West και πρωταγωνιστές τους Ethan Hawke και John Travolta.

Ενας μυστηριώδης περιπλανώμενος με το όνομα Paul και ο σκύλος του Abbie, φτάνουν στο Μεξικό μέσα απο την άγονη έρημο της παλαιάς δύσης. ‘Oταν αποφασίζουν να κόψουν δρόμο μέσα απο το κέντρο μιας μεγάλης κοιλάδας, μπαίνουν στην ξεχασμένη πόλη Denton, ένας μέρος που οι ντόποιοι αποκαλούν πια, “κοιλάδα της βίας”. Η κάποτε δημοφιλής πόλη των ορυχείων είναι τώρα πια σχεδόν εγκαταλελειμένη και ελέγχεται πλέον απο μια ομάδα περιθωριακών, με ηγέτη τον φαινομενικά απρόσιτο Gilly και τον προβληματικό γιό του σκληρού σερίφη της πόλης. Καθώς η ένταση αναπτύσσεται ανάμεσα στον Paul και τον Gilly, οι εναπομείναντες κάτοικοι του Denton γίνονται μάρτυρες μιας αναπόφευκτης βίας, που θα επηρρεάσει τις ζωές όλων των εμπλεκομένων και πολύ σύντομα θα παρασύρει ολόκληρη την πόλη σε μια αιματοβαμμένη εκδίκηση. Μόνο ο Σερίφης είναι αυτός που με κάθε τρόπο προσπαθεί να σταματήσει αυτή την υστερία βίας, όμως ύστερα απο μια ανακάλυψη γύρω απο το παρελθόν του Paul, η κλιμάκωση της βίας είναι πλέον αναπόφευκτη…

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, 21.00 | COSMOTE CINEMA 1HD

I Married a Dumbass (Me casé con un boludo)

cosmote tv highlights 2017 movies november 5

Πρόκειται για ρομαντική κομεντί παραγωγής του 2016, με σκηνοθέτη τον Juan Taratuto και πρωταγωνιστές τους Adrián Suar και Valeria Bertuccelli. Η υπόθεση ακολουθεί την ζωή μια άσημης ηθοποιού που ερωτεύεται έναν επίσης ηθοποιό, αλλά διάσημο. Αφού καταλήγουν μαζί και παντρεύονται, συνειδητοποιεί οτι στη πραγματικότητα ερωτεύτηκε έναν χαρακτήρα που υποδύεται ο άντρας της και όχι τον πραγματικό άνθρωπο…

Σάββατο 18 Νοεμβρίου, 21.00 | COSMOTE CINEMA 1HD

The Peanuts Movie

cosmote tv highlights 2017 movies november 8

Μια ολοκαίνουρια, τρισδιάστατη ιστορία που θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους σε σκηνοθεσία του Steve Martino. Ο Σνούπι, το πιο αξιαγάπητο μπιγκλ όλου του κόσμου – και άριστος πιλότος – ξεκινά μία απίθανη αποστολή, καθώς σκίζει του αιθέρες με σκοπό να αντιμετωπίσει τον αιώνιο αντίπαλο του, τον Κόκκινο Βαρώνο, ενώ ο κολλητός του, ο Τσάρλι Μπράουν, ξεκινά την δική του επική αναζήτηση. 

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, 21.00 | COSMOTE CINEMA 1HD

The Violin Teacher (Tudo Que Aprendemos Juntos)

cosmote tv highlights 2017 movies november 6

Πρόκειται για μια ταινία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, παραγωγής του 2015, σε σκηνοθεσία του Sérgio Machado και πρωταγωνιστές τους Lázaro Ramos, Kaique de Jesus και Elzio Vieira. Η ταινία έχει καταφέρει να αποσπάσει του Βραβείο Κοινού στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σάο Πάολο και αποτέλεσε την Ταινία Λήξης στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λοκάρνο. Είναι μάλιστα, βασισμένη σε αληθινά γεγονότα.

Η ταινία αφηγείται την αληθινή ιστορία του Λαέρτη, ενός ταλαντούχου βιολιστή ο οποίος μετά μια αποτυχημένη προσπάθεια του να μπει στη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Σάο Πάολο, αναγκάζεται να παραδίδει μαθήματα μουσικής σε εφήβους ενός δημόσιου σχολείου. Η πορεία του είναι γεμάτη δυσκολίες, όμως η μεταμορφωτική δύναμη της μουσικής και η φιλία που προκύπτει ανάμεσα σε καθηγητή και μαθητές, ανοίγουν τις πόρτες σε ένα νέο κόσμο. Αυτά έρχεται να συμπληρώσει ένα αναζωογονητικό soundtrack βραζιλιάνικης μουσικής…

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b