MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Λαμπερή πρεμιέρα για το “Τελευταίο Σημείωμα” του Παντελή Βούλγαρη στο Μέγαρο

Ηταν μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση και έντονα συναισθήματα. Παρουσία του Πρωθυπουργού της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα, εκπροσώπων της ελληνικής κυβέρνησης, του ελληνικού κοινοβουλίου, του πολιτικού κόσμου, ανθρώπων της τέχνης, του πολιτισμού, των επιχειρήσεων, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου στο Μέγαρο η επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Παντελή Βούλγαρη, «Το Τελευταίο Σημείωμα» σε συμπαραγωγή COSMOTE TV.

Monopoli Team

Τον Παντελή Βούλγαρη παρουσίασε στους θεατές ο Γενικός Διευθυντής της Tanweer Alliances Γιάννης Καλφακάκος, εκ μέρους του Προέδρου της εταιρίας, Τζώζεφ Σαμάν, ευχαριστώντας τον σπουδαίο σκηνοθέτη αλλά και τον παραγωγό της ταινίας Γιάννη Ιακωβίδη για την τιμή να συνεργαστούν σε αυτήν τη σπουδαία στιγμή του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου.

To teleftaio simeioma 2

Ο Παντελής Βουλγαρης ανάμεσα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τη συζυγό του Μπέτυ Μπαζιάνα.

Ο Παντελής Βούλγαρης, έντονα συγκινημένος ευχαρίστησε θερμά τους εκλεκτούς καλεσμένους που βρέθηκαν στην κατάμεστη Αίθουσα Τριάντη και επισήμανε τη μεγάλη του χαρά που μέσα από «Το Τελευταίο Σημείωμα» του δίνεται η δυνατότητα να συστήσει στο κινηματογραφικό κοινό την ιστορία του Ναπολέοντα Σουκατζίδη και των 200 της Καισαριανής.

To teleftaio simeioma 1

Παντελής Βούλγαρης, Μιχάλης Τσαμάζ

Τη λαμπερή τελετή τίμησε με την παρουσία του και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, που συνεχάρη τον σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη και τη σύζυγο και συν-σεναριογράφο της ταινίας Ιωάννα Καρυστιάνη.

Η ταινία «Το Τελευταίο Σημείωμα» πραγματεύεται την τραγωδία της εκτέλεσης των 200 της Καισαριανής, την 1η Μαΐου 1944. Κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 26 Οκτωβρίου, σε διανομή Tanweer.

Η πρώτη τηλεοπτική προβολή της ταινίας είναι προγραμματισμένη τον ερχόμενο χειμώνα στα κανάλια COSMOTE CINEMA.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b