MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο Τυχοδιώκτης του Ρίο του Φιλίπ ντε Μπροκά στο 7ο Athens Open Air Film Festival

Το 7th Athens Open Air Film Festival φέρνει στην πόλη την ταινία «Ο Τυχοδιώκτης του Ρίο» του Φιλίπ ντε Μπροκά, την Τρίτη 18 Ιουλίου 2017, στην πανέμορφη και ατμοσφαιρική Γαλλική Αρχαιολογική Σχολή.

Monopoli Team

Το 7th Athens Open Air Film Festival, σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Plein Air του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος, φέρνει στην πόλη έναν χιουμοριστικά περιπετειώδη Γάλλο «Τζέιμς Μποντ». Ο «Τυχοδιώκτης του Ρίο» του Φιλίπ ντε Μπροκά έχει «όλο το πακέτο»: περιπέτεια, χιούμορ, ρομάντζο, εξωτικά τοπία, και ένα γοητευτικότατο ζεύγος πρωταγωνιστών – τον Ζαν Πολ Μπελμοντό και την Φρανσουάζ Ντορλεάκ στα καλύτερά τους. Θα έχετε την ευκαιρία να το απολαύσετε την Τρίτη 18 Ιουλίου, στην Γαλλική Αρχαιολογική Σχολή, με την υποστήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος και του TV5MONDE.

o tuxodiwkths tou rio 2017 cine new 2

Υπόθεση

Καθώς η κόρη ενός διάσημου εθνολόγου απάγεται μυστηριωδώς, ο νεαρός αρραβωνιαστικός της φτάνει μέχρι τη Βραζιλία για να την βρει και στην πορεία έρχεται αντιμέτωπος με μία αδίστακτη οργάνωση αρχαιοκάπηλων. Μία από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες της δεκαετίας του ’60 για το γαλλικό σινεμά, με διεθνή απήχηση που έφτασε την ταινία μέχρι τα Όσκαρ και μία υποψηφιότητα πρωτότυπου σεναρίου, ο «Τυχοδιώκτης του Ρίο» είναι μίαχιουμοριστική και ασταμάτητα διασκεδαστική παραλλαγή των περιπετειών του Τζέιμς Μποντ.

o tuxodiwkths tou rio 2017 cine new

Πληροφορίες

Tαινία: «Ο Τυχοδιώκτης του Ρίο» («L’ Homme de Rio», 1964)

Ημέρα: Τρίτη 18 Ιουλίου | 21.30

Xώρος: Γαλλική Αρχαιολογική Σχολή | Διδότου 6, Αθήνα

Είσοδος Ελεύθερη

* H Γαλλική Αρχαιολογική Σχολή έχει χωρητικότητα 300 θέσεων. Η είσοδος στην πρoβολή είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b