MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ζiria Music Festival στη Ζήρεια στην Ορεινή Κορινθία

Για ένατη χρονιά, στο Oροπέδιο της Ζήρειας, γιορτάζεται ένα μεγάλο καλοκαιρινό πάρτυ, το τριήμερο 24-26 Αυγούστου: Το Ziria Music Festival.

Monopoli Team

Μια μαραθώνια non stop μουσική γιορτή με τρεις σκηνές, open, in και after, από νωρίς το μεσημέρι έως νωρίς το …πρωί, με μπάντες και παραγωγούς, καθώς επίσης και μοναδικές εναλλακτικές δραστηριότητες, φιλικές για όλες τις  ηλικίες.  Ο χώρος, το Σαλέ και οι υποδομές θα είναι έτοιμες και θα υποδέχονται κατασκηνωτές και επισκέπτες από την Τετάρτη 23 Αυγούστου με εναλλακτικές δραστηριότητες.

Το πρόγραμμα του Ζiria Music Festival περιλαμβάνει ένα μεγάλο μουσικό ταξίδι στο χρόνο και στον χώρο, από την αρχαία ελληνική μουσική έως τη σύγχρονη ροκ και ηλεκτρονική και από τη Θράκη έως την Κρήτη και την Αφρική.  Μας ταξιδεύουν είκοσι πέντε κορυφαίες μπάντες, από διάφορα είδη της ανεξάρτητης  σκηνής, djs και μουσικοί παραγωγοί: Thrax Punks , Void Droid, Puta Volcano,  Planet of Zeus, Space Blanket,  Petros Floorfiller Kozakos,  Nikolas Gale, Molimo,  Black Athena και Negros Tou Moria, Les SkartOi,  The Big Nose Attack, 1000mods,  Southern Psych, Groove,  Kafka Takes Notes, Alex Dante, Bump trioone CAN band – aka Mickey Pantelous, Holy Monitor,  A Victim Of Society,  Whereswilder, Sleepin Pillow,  Balothizer, SUPERSAN / CAYETANO.

Στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται και δραστηριότητες όπως οργανωμένη κατάβαση και πεζοπορία, σεμινάριο γιόγκα, Ταϊ Τσι, Κουνγκ Φου, επιδείξεις κ.α.

Για αναλυτικές πληροφορίες επισκεφθείτε το official site του φεστιβάλ http://www.ziriafestival.gr

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b