MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Fenefest / Φεστιβάλ Φενεού

Δεύτερη χρονιά διοργάνωσης του Φεστιβάλ Φενεού από την Πεζοπορική – Φυσιολατρική Πρωτοβουλία Κατοίκων Φενεού και τον Σύλλογο Γυναικών Φενεού. Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί 4 – 5 Αυγούστου.

Monopoli Team

Φενεός ονομάζεται το μικρό οροπέδιο δασικής αναψυχής στην ορεινή Κορινθία που περιβάλλεται από  τα βουνά της  Ζήρειας και του Χελμού με την λίμνη Δόξα στους πρόποδες του Χελμού. Εδώ γιορτάζεται το φεστιβάλ Φενεού, ιδανικός προορισμός για όσους θέλουν να συνδυάσουν την αγάπη για τη μουσική, το βουνό και τις βουτιές στη λίμνη Δόξα.

Φέτος το φεστιβάλ έχει κοινωνικό χαρακτήρα, το σύνολο δηλαδή των κερδών του φεστιβάλ θα δοθεί στο Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Κορίνθου, ώστε να στηριχθεί η σημαντική τους προσπάθεια. Οι διοργανωτές φέτος καλούν μουσικά συγκροτήματα και dj με παραδοσιακό, hip-hop, reggae και rock ήχο ενώ παράλληλα θα διοργανώνονται δραστηριότητες στη φύση για όλες τις ηλικίες, όπως και θεατρικές παραστάσεις. Επίσης οι επισκέπτες θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση στις δραστηριότητες και τις συναυλίες, όπως επίσης τη δυνατότητα να κατασκηνώνουν δωρεάν σε ελεύθερο χώρο.

Ενδεικτικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει standup comedy από τον Δημήτρη Χριστοφορίδη, DJ set από την Άννα Μαρία Χαροκόπου (ΑΜΧ), Yoga και Tai Chi στη λίμνη Δόξα, συναυλία από τους Twinsanity (hip hop), Acid Barretts (lo-fi/experimental/noise/pop).

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b