MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Aγάπη και έρωτας στην TV: καλοκαιρινές βραδιές με ρομαντικές κομεντί

Ποια είναι τα συστατικά για μια απολαυστική καλοκαιρινή βραδιά στην TV; λίγο ρομάντζο, λίγο χιούμορ και φυσικά ένα happy end!

Save The Date
author-image Ευδοκία Βαζούκη

Γι’ αυτό και τις Πέμπτες του Ιουλίου συντονιζόμαστε στην COSMOTE TV και απολαμβάνουμε απενοχοποιημένα νέες και all time classic ταινίες που στο τέλος κερδίζει η αγάπη!

Πέμπτη 6/7 | 22.00 | COSMOTE CINEMA 2HD

Εlizabethtown

elizabethtown movie cosmote tv 2

Ο σχεδιαστής παπουτσιών Ντρου Μπέιλορ, μέσα σε μια μόλις ημέρα, καταφέρνει να καταστρέψει τη ζωή του καθώς είναι υπεύθυνος για τη ζημία που χρεώθηκε η εταιρία στην οποία εργάζεται και που ανέρχεται στο ύψος του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων! Την ώρα που αποφασίζει να… αυτοκτονήσει, ο Ντρου δέχεται ένα ξαφνικό τηλεφώνημα από την αδελφή του που τον πληροφορεί για τον θάνατο του πατέρα τους. Έτσι ο Ντρου ταξιδεύει μέχρι την μικρή επαρχιακή πόλη Ελίζαμπεθ, στην πολιτεία του Κεντάκι, για να παραστεί στην κηδεία. Στο δρόμο γνωρίζει την Κλερ, μια γυναίκα με απίστευτα αποθέματα θετικής ενέργειας, που θα τον μάθει να αγαπήσει ξανά τη ζωή…

Το σενάριο υπογράφει ο σκηνοθέτης Κάμερον Κρόου, την πρωτότυπη μουσική έχει συνθέσει η σύζυγός του, Νάνσι Γουίλσον, ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει ο Τομ Κρουζ. Ο Ορλάντο Μπλουμ και η Kίρστεν Ντάνστ βρίσκονται στους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Πέμπτη 13/7 | 22.00 | COSMOTE CINEMA 2HD

Νice Guy Johnny

nice guy johny movie cosmote tv

O Τζόνι Ρίζο, ένας νεαρός άνδρας που ονειρεύεται να εργαστεί στο ραδιόφωνο, είναι αρραβωνιασμένος με την Κλερ. Όταν η Κλερ αρχίζει να τον πιέζει να εγκαταλλείψει τα όνειρα του και να τον πείσει να θέσει πιο ρεαλιστικούς στόχους, ο θείος του Τζόνι, ο Τέρρυ προσπαθεί να τον “βοηθήσει” να φύγει από αυτή την σχέση, παρασύροντας τον σε έναν πιο … διεφθαρμένο τρόπο ζωής. Ο Τζόνι απορρίπτει την “πρόταση” αυτή του θείου του και τότε έρχεται στην ζωή του η Μπρουκ. Η Μπρουκ τον ενθαρρύνει να συνεχίσει να κυνηγάει τα όνειρά του και να μην τα παρατήσει. Όταν μια παρεξήγηση αναγκάζει την Κλερ να πιστέψει λανθασμένα ότι ο Τζόνι την απάτησε με την Μπρουκ, οδηγεί την σχέση τους σε διάλυση. Τώρα πια ελεύθερος να ακολουθήσει έναν πιο ρομαντικό τρόπο ζωής ο Τζόνι και η Μπρουκ αρχίζουν να βγαίνουν πια σαν ζευγάρι…

Tην ταινία σεναριακά και σκηνοθετικά υπογράφει ο Έντουαρντ Μπερνς, ο οποίος πρωταγωνιστεί κιόλας στην ταινία, μαζί με τους Μαξ Μπέικερ και Kέρι Μπισέ.

Πέμπτη 20/7 | 22.00 | COSMOTE CINEMA 2HD

Save The Date

save the date movie cosmote TV

Μετά από μια κακή χρονική στγμή στην οποία δέχτηκε πρόταση γάμου, η ανεξάρτητη Σάρα χωρίζει με τον αγαπημένο της, Κέβιν. Η Σάρα τότε στρέφεται προς την αδερφή της Μπέθ για στήριξη, αλλά εκείνη είναι πολύ απασχολημένη με την εμμονή στις λεπτομέρειες του γάμου της με τον καλό φίλο του Κέβιν, Άντριου. Όταν η Σάρα ξαφνικά βρίσκει τον εαυτό της ερωτευμένο με τον αξιολάτρευτο Τζόναθαν, αναγκάζεται να επάναξετάσει τους φόβους της απέναντι στην δέσμευση. Με ειλικρίνεια, καρδιά και χιούμορ, και οι πέντε αγωνίζονται με τις δοκιμές, την ευτυχία και τον πόνο της σύγχρονης αγάπης. Στο τέλος η Σάρα πρέπει να αποφασίσει – είναι καλύτερα να μείνεις μόνος και συναισθηματικά ασφαλής ή να τα διακινδυνεύεις όλα αυτά;

Την ταινία σκηνοθετικά υπογράφει ο Μίχαελ Μόχαν, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται η Λίζι Κάπλαν, η Άλισον Μπρι και ο Μάρκ Γουέμπερ.

Πέμπτη 27/7 | 22.00 | COSMOTE CINEMA 2HD

A Royal Night Out (Πρεμιέρα)

a royal night out movie cosmote tv

8 Μαΐου, 1945. Σε ολόκληρο τον κόσμο, όλοι γιορτάζουν με μεγάλη ανακούφιση την λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και το Λονδίνο πλημμυρίζει από εορτασμούς και μεγάλη χαρά. Δύο έφηβα κορίτσια παίρνουν για πρώτη φορά την άδεια να βγουν μόνες έξω το βράδυ και να γίνουν κι εκείνες μέρος του πάρτι, το οποίο υπόσχεται να μείνει στην ιστορία. Βιώνουν μια απίστευτη περιπέτεια, σαν ένα ξέφρενο πρώτο ραντεβού, και φυσικά επιστρέφουν σπίτι πολύ αργότερα από την ώρα που είχαν συμφωνήσει. Το σπίτι τους όμως, είναι πια το παλάτι του Μπάκιγχαμ και τα κορίτσια είναι η πριγκίπισσα Μαργαρίτα και η μέλλουσα βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ η Β’. Κι αυτή είναι η ιστορία της πιο παράξενα αναπάντεχης βραδιάς που είχαν ζήσει ποτέ… Ένα παραμύθι… από την ανάποδη!

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Τζούλιαν Τζάρολντ, ενώ πρωταγωνιστούν η Σάρα Γκέιντον, η Μπελ Πάουλι και η Έμιλυ Γουάτσον.

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b