Ο Φοίβος Δεληβοριάς υποδέχεται στην “Ταράτσα του” τους Τάνια Τσανακλίδου, Λένα Κιτσοπούλου, Βύρωνα Θεοδωρόπουλο
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΈνα καλοκαιρινό πολυθέαμα πάνω απ’την Αθήνα συνεχίζει και τον Ιούλιο, με εκλεκτούς καλεσμένους, στην “Ταράτσα του Φοίβου”, το ολοκαίνουριο στέκι του Φοίβου Δεληβοριά.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΠαρέα με έναν μόνιμο θίασο – από μάγους, μπουρλέσκ χορεύτριες, τραγουδίστριες, κορίτσια με κιθαρόνια – και 4 σπουδαίους μουσικούς. Με εκλεκτό συνοδοιπόρο στην σκασίλα (και στην σκορδοκαΐλα) τον Σπύρο Γραμμένο . Με καλεσμένους από τον κόσμο της μουσικής, του θεάτρου και του stand up comedy, που αλλάζουν κάθε εβδομάδα και κάνουν κάτι διαφορετικό απ’όσα συνηθίζουν. Με εβδομαδιαίoυς αγώνες νέων δημιουργών με καινούργια τραγούδια (ΖαρντινιέραAcademy) που συντονίζει η PROSPERO. Η «Ταράτσα» θα γίνει το στέκι του καλοκαιριού, για όλες τις ηλικίες – και κυρίως για τους πρώιμα ώριμους και τους αιώνια νέους – και για όλα τα φετίχ. Τετάρτες και Πέμπτες μόνο (κατ’ εξαίρεση στις 13 και 14 Ιουλίου, Πέμπτη και Παρασκευή) και ώρα 21.00. Για τον Ιούλιο και τον Σεπτέμβριο.
Καλεσμένοι του Φοίβου τις δύο πρώτες εβδομάδες:
Τετάρτη 5 & 6 Ιουλίου 2017: Τάνια Τσανακλίδου, Λένα Κιτσοπούλου, Βύρων Θεοδωρόπουλος
Πέμπτη 13 & Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017: Ελεονώρα Ζουγανέλη, Ελένη Κοκκίδου, Γιώργος Χατζηπαύλου
Τετάρτη 19 & Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017: Κωστής Μαραβέγιας, Σταμάτης Φασουλής, Βύρων Θεοδωρόπουλος
Τετάρτη 26 & Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017: Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιώτα Νέγκα, Δημήτρης Μυστακίδης, Ευαγγελία Μουμούρη, Γιώργος Χατζηπαύλου
Πρώτοι Αγώνες Τραγουδιού «Ταράτσας»
Tα 24 καλύτερα τραγούδια ή συνθέσεις και σε κάθε διήμερο της «ΤΑΡΑΤΣΑΣ» θα διαγωνίζονται από δύο δημιουργοί. Την τελευταία βραδιά οι 12 νικητές θα κλείσουν τη σεζόν της «ΤΑΡΑΤΣΑΣ» με έναν μεγάλο αγώνα σε μια μουσική γιορτή με πολλές εκπλήξεις.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Η Telekom Μεγάλος Χορηγός του 67ου ΦΚΘ – Ειδική, δωρεάν προβολή της πολυαναμενόμενης σειράς “Σχέδιο Οδυσσέας”
- People, Places & Things, σε σκηνοθεσία Γιώργου Κουτλή στο Θέατρο Κνωσός
- Σκέφτομαι Δυνατά, του Florian Zeller σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη στο Μικρό Παλλάς
- Billy Cobham: Ο ζωντανός θρύλος της τζαζ έρχεται στο Μέγαρο με το «Time Machine»
- Ρεμπέτικο για Παιδιά: Μια διαδραστική μουσική παράσταση για όλη την οικογένεια στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά