MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: Που θα πάτε και πως θα διασκεδάσετε δωρεάν

Πολλές προτάσεις για δωρεάν εκδηλώσεις στην Αθήνα και αυτό το Σαββατοκύριακο!

Μαθήματα yoga στο ΚΠΙΣΝ
author-image Μαρία Γεωργιλάκη
ΑΘΛΗΣΗ

Yoga στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Την Παρασκευή 30 Ιουνίου και από τις 19.00 έως τις 20.30 στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος θα πραγματοποιηθούν μαθήματα yoga. Με το μάθημα της yoga θα συνδεθεί η κινητικότητα του σώματος με την πνευματική διεργασία. Η yoga συνδέει άρρηκτα την υλική, ψυχική και πνευματική υπόσταση του ανθρώπου. Αυτό θα γίνει και εδώ με ήπιες πρακτικές κάθε φορά, που θα περιλαμβάνουν αναπνοές, asanas και χαλάρωση στο τέλος κάθε μαθήματος. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φορούν άνετα ρούχα, να φέρουν το δικό τους στρώμα yoga, όπως επίσης και μια κουβερτούλα για να καλύψουν το σώμα τους κατά τη διάρκεια της.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Πάρτυ για τις Νύχτες Αλληλεγγύης στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2017
festival rematias xalandrioy 2017 party 4

Με ένα πάρτυ, την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017 και ώρα 21.00, ο Δήμος Χαλανδρίου καλεί όλους εμας να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε σε soul, funk και latin ρυθμούς για να γιορτάσουμε την έναρξη του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2017 – Νύχτες Αλληλεγγύης. Μουσικοί «στυλοβάτες» του πάρτυ τα σχήματα DA BAND και LOS DEL SUR που θα δώσουν τον τόνο της μεγάλης γιορτής για την πόλη. Παράλληλα με το χορό και τη μουσική, θα έχουμε την ευκαιρία να θυμηθούμε τις μεγαλύτερες στιγμές του περσινού φεστιβάλ μέσα από την προβολή φωτογραφιών σε μεγάλη οθόνη.


ΜΟΥΣΙΚΗ

Βραδιά jazz μουσικής στο Φεστιβάλ στην θάλασσα
lipasmata 2017 festival sth thalassa 2

Μια ξεχωριστή βραδιά, με σπουδαίους εκπροσώπους της ελληνικής jazz σκηνής, φιλοξενεί το φεστιβάλ «Λιπάσματα 2017 – Φεστιβάλ στη θάλασσα» την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017 και ο νέος πολυχώρος Λιπάσματα στη Δραπετσώνα, θα γεμίσει με τους ήχους από σημαντικούς μουσικούς και σχήματα που δραστηριοποιούνται στην jazz σκηνή. Με τους Stefanos Andreadis Flyin Jazz (Ανδρεάδης, Κοντραφούρης,Πολυζωγόπουλος,Κτιστάκης), Μichalis Katachanas quartet, Sugahspank! and the Swing Shoes. Στις 21.30 να είστε όλοι εκει!

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ


“Το δέντρο F. G. Lorca” στον Εθνικό Κήπο
ethinikos kipos weekend 2017 mousiki parastasi 2

Την Παρασκευή 30 Ιουνίου και ώρα 19.00 στον Εθνικό Κήπο,η Συμφωνική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων, υπό τη διεύθυνση του Πέτρου Καρπαθάκη, η ερμηνεύτρια Καλλιόπη Βέττα και ο συνθέτης και κιθαριστής Μανόλης Ανδρουλιδάκης συμπράττουν και παρουσιάζουν τη μουσική παράσταση “Το δέντρο F. G. Lorca”.

ΘΕΑΤΡΟ

Η “Φόνισσα” του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη στον Άλιμο
fonissa papadiamanti weekend dwrean theatro

Η “Φόνισσα” του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη έρχεται στον Άλιμο από τον Οργανισμό Ελληνικού Θεάτρου ΑΙΧΜΗ, την Παρασκευή 30 Ιουνίου και ωρα 21. 00, στο Ανοιχτό θέατρο Λόφου Πανί (είσοδος από Γρανικού – Πικρού). Παίζουν οι Φωτεινή Φιλοσόφου, Χρυσούλα Παπαδοπούλου, Βούλα Κώστα, Θοδωρής Προκοπίου και Γιάννης Νικολαΐδης (Παπαδιαμάντης) σε σκηνοθεσία του Γιάννη Νικολαϊδη.


ΣΙΝΕΜΑ

“Ερωτικό Κτήνος” (Sexy Beast, 2000) στο Άλσος Πετραλώνων
sexy beast cinema weekend alsos petralwnwn

Την Παρασκευή 30 Ιουνίου και ώρα 21.30 στο Άλσος Πετραλώνων (εντός του γηπέδου μπάσκετ) και στα πλαίσια του 7ου Athens Open Air Film Festival, παρουσιάζεται η ταινία “Ερωτικό Κτήνος” (Sexy Beast, 2000) του Τζόναθαν Γκλέιζερ. Πριν το “Under the Skin” ο Γκλέιζερ παραδίδει έναν αιφνίδιο συνδυασμό μαύρης κωμωδίας και γκανγκστερικής περιπέτειας, ο οποίος έφτασε μέχρι τα Όσκαρ χάρη στην δαιμόνια ερμηνεία του Μπεν Κίνγκσλεϊ.


Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b