MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Εκδίκηση με στυλ στους κινηματογράφους

Η ταινία “Εκδίκηση με στυλ” (Going in style), σε σκηνοθεσία Ζακ Μπράφ έφτασε στους κινηματογράφους, έτοιμη να χαρίσει άφθονο γέλιο.

Monopoli Team
Μια τριάδα αγαπημένων πρωταγωνιστών, οι βραβευμένοι με Όσκαρ, Μόργκαν Φρίμαν («Million Dollar Baby»), Μάικλ Κέιν («The Cider House Rules», «Hannah and Her Sisters») και Άλαν Άρκιν («Little Miss Sunshine») σμίγουν στην μεγάλη οθόνη ως οι επιστήθιοι φίλοι Γουίλι, Τζο και Άλμπερτ, που αποφασίζουν να πάνε κόντρα στα στερεότυπα της συνταξιοδότησης και να ξεστρατίσουν για πρώτη φορά στη ζωή τους, όταν τα χρήματα των συντάξεων τους θα χαθούν, απόρροια εταιρικής κακοδιαχείρισης. Απελπισμένοι να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές και οικογενειακές τους υποχρεώσεις, οι τρεις φίλοι θα ριψοκινδυνέψουν τα πάντα σε ένα τολμηρό εγχείρημα να απαντήσουν με το ίδιο νόμισμα στην τράπεζα που έφαγε τα χρήματα τους, στην κωμωδία, «Εκδίκηση με Στυλ».

Η σκηνοθεσία είναι του Ζακ Μπραφ («Garden State», «Wish I Was Here»), σε σενάριο του υποψήφιου για Όσκαρ, Θίοντορ Μέλφι («Hidden Figures», «St. Vincent»). Στην ταινία θα δούμε επίσης την δις υποψήφια για Όσκαρ, Αν-Μαργκρέτ («Tommy», «Carnal Knowledge»), τον Τζον Ορτίζ («Kong: Skull Island»), τον Πίτερ Σεραφίνοβιτς («Guardians of the Galaxy»), και τον Κέναν Τόμσον («Saturday Night Live»). Μαζί τους ο υποψήφιος για Όσκαρ Ματ Ντίλον («Crash») και ο Κρίστοφερ Λόιντ (τριλογία «Back to the Future»).

going in style 2017 cine new 2

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b