MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πού συντονιζόμαστε για να γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής;

H μουσική έχει τη δύναμη να εκφράζει αυτό που δεν μπορεί να ειπωθεί με λέξεις και αυτό που δεν μπορεί να παραμείνει σιωπηλό, λένε…

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Η μουσική μπορεί να μας “ταξιδεύει” σε κάποιο μακρινό τόπο και χρόνο, σε μνήμες καιρών που πέρασαν και ανθρώπων που δεν είναι πια παρόντες… Αυτή τη μοναδική δύναμη της μουσικής τη γιορτάζουμε στις 21 Ιουνίου που έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής… Save The Date!

 

Ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσoυμε την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής είναι να αφιερώσουμε όλη την ημέρα ακούγοντας αγαπημένα, all time classic κομμάτια αλλά και “εξερευνώντας” παράλληλα καινούρια, διαφόρων ήχων και πολιτισμών… 
Η COSMOTE TV έχει φροντίσει για εμάς: M’ ένα πλούσιο πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένα μιουζικαλ, ντοκιμαντέρ με βιογραφίες μουσικών και πολλά άλλα. Στις 21 Ιουνίου συντονιζόμαστε στο COSMOTE CINEMA 1HD και απολαμβάνουμε τις εξής ταινίες:

 


07.40 | βλέπουμε το «Toni Braxton: Unbreak My Heart»

toni braxton movie biography cosmotetv

Πρόκειται για μια βιογραφική ταινία βασισμένη στην ζωή της τραγουδίστριας και συνθέτριας της R&B μουσικής, Toni Braxton. Η Τόνι Μισέλ Μπράξτον (Toni Michelle Braxton, 7 Οκτωβρίου 1967) είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια, μουσικός, δισκογραφική παραγωγός και πιανίστρια. Έχει κερδίσει 6 βραβεία Grammy, 7 βραβεία AMA και 9 βραβεία Billboard. Έχει πουλήσει περισσότερα από 50 εκατομμύρια αντίτυπα δίσκων.

09.10 | δυναμώνουμε την ένταση για το «Neil Young: A Heart of Gold

neil young movie documentary international day of music cosmote

Πρόκειται για ένα μουσικό ντοκιμαντέρ από τις συναυλίες του Neil Young στο Ryman Auditorium του Nashville. Ο Neil Goung είναι Καναδός συνθέτης, τραγουδιστής και σκηνοθέτης. Έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία και το περιοδικό Rolling Stone τον έχει κατατάξει μεταξύ των εκατό καλύτερων καλλιτεχνών όλων των εποχών.

11.30 | βλέπουμε το μιούζικαλ για όλη την οικογένεια «Jem and the Holograms

Jem and the Holograms cosmote international day of music

Η Jerrica ζει μια ζωή χωρίς ιδιαίτερες ανατροπές στη μικρή πόλη από όπου κατάγεται. Όλα αυτά μέχρι που υιοθετεί ένα προφίλ σουπερστάρ, τη Jem, τολμηρή, λαμπερή και μυστηριώδη. Το βίντεο με τη μουσική της που ανεβάζει στο youtube γίνεται παγκόσμια επιτυχία και ξαφνικά η άσημη Jerrica και οι τρεις αδελφές της εκτοξεύονται στη διασημότητα. Η ξαφνική επιτυχία της αλλάζει τις προτεραιότητες της Jerrica ώσπου εκείνη αντιλαμβάνεται ότι τα σπουδαιότερα πράγματα στη ζωή κρύβονται στις λεπτομέρειες.

13.00 | βλέπουμε όλη την τελετή του Rock n’ Roll Hall of Fame 2017

rock n roll hall of fame ceremony 2017 cosmote music

H 32η ετήσια τελετή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017. Πρόκειται για έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που “διηγείται” την ιστορία του παγκόσμιου αντίκτυπου του rock and roll μέσω ειδικών εκθεμάτων, εκπαιδευτικών προγραμμάτων, της βιβλιοθήκης και των αρχείων του.  

16.10 | Rudderless (feature film, drama)

rudderless movie cosmote thema


Μετά τον τραγικό θάνατο του γιου του, η ζωή του Σαμ, ενός πάλαι ποτέ επιτυχημένου διαφημιστή, έχει πάρει τον κατήφορο. Εκτός των πραγμάτων, ζει σε μια αραγμένη βάρκα και πνίγει τον πόνο στο αλκοόλ. Όταν ανακαλύπτει ένα κουτί που περιέχει ντέμο κασέτες και στοίχους του γιου του, το μουσικό ταλέντο του σπλάχνου του φαντάζει μια αποκάλυψη, μια και ο Σαμ ήταν πάντα μακριά του. Ερχόμενος κοντά στα όνειρα του παιδιού του, ο Σαμ μαθαίνει όλα τα τραγούδια κι έρχεται η στιγμή να τα παρουσιάσει ζωντανά σε τοπικό μπαρ. Ένας νεαρός μουσικός στο ακροατήριο, ο Κουέντιν, μαγεύεται από τα τραγούδια, και η μπάντα που φτιάχνουν οι δυο τους θα αλλάξει τις ζωές τους για πάντα.

18.00 | David Bowie: The Last Five Years (documentary)

david bowie cosmote thema 2017 music

Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ για τα δύο τελευταία album του David Bowie, το “The Next Day” (2013) και το “Blackstar” (2016), αλλά και το μιούζικαλ “Lazarus” του Μπρόντγουεϊ.

19.40 | 10,000 Saints (feature film, dramedy)

ten thousands movie 2017 cosmote

Στη Νέα Υόρκη των ‘80s, στην πιο πανκ περιοχή της στο East Village μια συγκινητική ιστορία ξετυλίγεται. Όταν ο Jude (Αsa Butterfield – Hugo) πηγαίνει να μείνει με τον αποξενωμένο πατέρα του Les (Ethan Hawke – Boyhood) γρήγορα σχηματίζει μια ιδιότυπη οικογένεια με τον Johnny (Emile Hirsch – Killer Joe) και ένα πλουσιοκόριτσο την Eliza. Μαζί θα ζήσουν μια από τις πιο επαναστατικές περιόδους της Νέας Υόρκης, γεμάτη εξεγέρσεις και punk μουσική στο τέρμα.

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b