MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
06
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Έρχεται το 1ο Φεστιβάλ Τεχνών του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου- Ταύρου, διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ Τεχνών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 26 Μαΐου έως και την 1η Ιουλίου 2017 στο Πάρκο Ηρώων Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή του Ταύρου.

Πάρκο Ηρώων Ενόπλων Δυνάμεων | Ταύρος
author-image Ευδοκία Βαζούκη

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου- Ταύρου, για πρώτη φορά στην ιστορία του, διοργανώνει ένα φεστιβάλ σε ανοικτό χώρο με στόχο να παρουσιάσει και να αναδείξει όλο τον πλούτο της καλλιτεχνικής του παραγωγής σε ένα διευρυμένο κοινό διαμορφώνοντας, με τον τρόπο αυτό, ένα πολιτιστικό γεγονός υπερτοπικής σημασίας. Το 1ο Φεστιβάλ Τεχνών θα λάβει χώρα στο Πάρκο Ηρώων Ενόπλων Δυνάμεων στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 2 στην περιοχή του Ταύρου. Ένα πανέμορφο Πάρκο 50 στρεμμάτων, πνιγμένο στο πράσινο με μονοπάτια για βόλτες και εξερεύνηση, με παιδική χαρά και χώρους στάθμευσης.

Στο Φεστιβάλ θα παρουσιασθούν τα καλλιτεχνήματα όλων των εργαστηρίων και πολιτιστικών ομάδων του Δήμου όπως: εκθέσεις ζωγραφικής όλων των τμημάτων και ηλικιών, εκθέσεις αγιογραφίας και βυζαντινής ζωγραφικής, εικαστικού κοσμήματος, κεραμικής, κοπτικής- ραπτικής και υφαντικής, βιτρώ, καλλιτεχνικής φωτογραφίας, παράσταση θεατρικού παιχνιδιού, παράσταση παραδοσιακών χορών, συναυλίες του Δημοτικού Ωδείου και της Μουσικής Γωνιάς ενώ θα ολοκληρωθεί με το Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου έναν επιτυχημένο θεσμό που φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια διοργάνωσης με τη συμμετοχή 7 Δήμων που παρουσιάζουν 9 παραγωγές σε 11 παραστάσεις. 

Το πρόγραμμα των 40 ημερών του «Φεστιβάλ Τεχνών» διευρύνεται με ένα πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων κάθε είδους όπως: συναυλίες (αφιερώματα στο Γιώργο Μητσάκη, στο στιχουργό Πυθαγόρα, στο Αθηναϊκό τραγούδι, στα ρεμπέτικα του Πειραιά, στην ελληνική κωμωδία), 11 κινηματογραφικές προβολές με σπάνιες ταινίες υψηλής ποιότητας και ευαισθησίας από την Κινηματογραφική Λέσχη του Δήμου, παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα με τη συμμετοχή από 7 Δήμους Αττικής και από διάφορες περιοχές της χώρας, διαδραστικά παιχνίδια, ανοικτά μαθήματα σύγχρονου και κλασικού χορού, παράσταση θεάτρου σκιών, φιλοζωικές δράσεις σε ένα φεστιβάλ που συνδυάζει την καλλιτεχνική έκφραση και την πολιτιστική δημιουργία με την εθελοντική συμμετοχή και την περιβαλλοντική ευαισθησία.

Όλες οι εκδηλώσεις είναι με ελεύθερη είσοδο.
Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε εδώ.

YYYYYYYYY_YYYYYYYYYY_S.pdf

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
Love Round: Μια εμπειρία γεμάτη κίνηση, μουσική και αγάπη στο ΚΠΙΣΝ
Εκδηλώσεις
Δήμος Αθηναίων: Αποκριάτικο ξεφάντωμα με 65 εκδηλώσεις σε 50 σημεία της πρωτεύουσας
Εκδηλώσεις
Έναρξη για το Onassis Dance Days΄26, ο Μανώλης Μητσιάς σε ένα αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εικαστικά
ΕΜΣΤ: Αυλαία για τις εκθέσεις «Ελληνικός Μήνας» και «Θαλασσόκαμπος» με ένα ολοήμερο πρόγραμμα
Εκδηλώσεις
Μια παράσταση για την έμφυλη βία στον Μικρό Κεραμεικό, ο Απόστολος Ρίζος στο Κύτταρο – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Τρίτη 3 Φεβρουαρίου
Εκδηλώσεις
Σταθμός Ω: Η νέα παράσταση του Εθνικού ταξιδεύει ανά την Ελλάδα πριν την αθηναϊκή της πρεμιέρα
Εκδηλώσεις
Προθάλαμος Δ’ 5: Στάθης Καλύβας και Γιώργος Ζώης συζητούν στο Εθνικό για την έννοια της αλλαγής
Εκδηλώσεις
Free City: Όσα κάνουμε δωρεάν στην Αθήνα την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου
Εκδηλώσεις
Ένας βαθιά ανθρώπινος μονόλογος σε σκηνοθεσία Θανάση Ζερίτη, ο Μάλαμας στον Σταυρό του Νότου - Όσα θα κάνουμε σήμερα στην πόλη
ΕΙΔΑΜΕ / Παραστάσεις
Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Εκδηλώσεις
Θέατρο, live, εκθέσεις: Όσα θα κάνουμε αυτό το ΣΚ