MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Έρχεται το 1ο Φεστιβάλ Τεχνών του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου- Ταύρου, διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ Τεχνών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 26 Μαΐου έως και την 1η Ιουλίου 2017 στο Πάρκο Ηρώων Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή του Ταύρου.

Πάρκο Ηρώων Ενόπλων Δυνάμεων | Ταύρος
author-image Ευδοκία Βαζούκη

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου- Ταύρου, για πρώτη φορά στην ιστορία του, διοργανώνει ένα φεστιβάλ σε ανοικτό χώρο με στόχο να παρουσιάσει και να αναδείξει όλο τον πλούτο της καλλιτεχνικής του παραγωγής σε ένα διευρυμένο κοινό διαμορφώνοντας, με τον τρόπο αυτό, ένα πολιτιστικό γεγονός υπερτοπικής σημασίας. Το 1ο Φεστιβάλ Τεχνών θα λάβει χώρα στο Πάρκο Ηρώων Ενόπλων Δυνάμεων στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 2 στην περιοχή του Ταύρου. Ένα πανέμορφο Πάρκο 50 στρεμμάτων, πνιγμένο στο πράσινο με μονοπάτια για βόλτες και εξερεύνηση, με παιδική χαρά και χώρους στάθμευσης.

Στο Φεστιβάλ θα παρουσιασθούν τα καλλιτεχνήματα όλων των εργαστηρίων και πολιτιστικών ομάδων του Δήμου όπως: εκθέσεις ζωγραφικής όλων των τμημάτων και ηλικιών, εκθέσεις αγιογραφίας και βυζαντινής ζωγραφικής, εικαστικού κοσμήματος, κεραμικής, κοπτικής- ραπτικής και υφαντικής, βιτρώ, καλλιτεχνικής φωτογραφίας, παράσταση θεατρικού παιχνιδιού, παράσταση παραδοσιακών χορών, συναυλίες του Δημοτικού Ωδείου και της Μουσικής Γωνιάς ενώ θα ολοκληρωθεί με το Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου έναν επιτυχημένο θεσμό που φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια διοργάνωσης με τη συμμετοχή 7 Δήμων που παρουσιάζουν 9 παραγωγές σε 11 παραστάσεις. 

Το πρόγραμμα των 40 ημερών του «Φεστιβάλ Τεχνών» διευρύνεται με ένα πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων κάθε είδους όπως: συναυλίες (αφιερώματα στο Γιώργο Μητσάκη, στο στιχουργό Πυθαγόρα, στο Αθηναϊκό τραγούδι, στα ρεμπέτικα του Πειραιά, στην ελληνική κωμωδία), 11 κινηματογραφικές προβολές με σπάνιες ταινίες υψηλής ποιότητας και ευαισθησίας από την Κινηματογραφική Λέσχη του Δήμου, παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα με τη συμμετοχή από 7 Δήμους Αττικής και από διάφορες περιοχές της χώρας, διαδραστικά παιχνίδια, ανοικτά μαθήματα σύγχρονου και κλασικού χορού, παράσταση θεάτρου σκιών, φιλοζωικές δράσεις σε ένα φεστιβάλ που συνδυάζει την καλλιτεχνική έκφραση και την πολιτιστική δημιουργία με την εθελοντική συμμετοχή και την περιβαλλοντική ευαισθησία.

Όλες οι εκδηλώσεις είναι με ελεύθερη είσοδο.
Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε εδώ.

YYYYYYYYY_YYYYYYYYYY_S.pdf

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
«Εκείνος που έκλεψε τη μέρα και πλήρωσε τη νύχτα» από τον Θωμά Μοσχόπουλο, Γαλάνη και Τσαλιγοπούλου στο VOX – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Ο Πωλ Άγκνιου διευθύνει το Χριστουγεννιάτικο Ορατόριο του Μπαχ – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εικαστικά
Μουσείο Βορρέ: Δεκέμβριος με σύγχρονη τέχνη, μουσική και δράσεις για όλες τις ηλικίες
Εκδηλώσεις
Free City: Οι προτάσεις μας για να διασκεδάσεις δωρεάν αυτή την εβδομάδα στην πόλη
Εκδηλώσεις
Ο Goran Bregovic στην Αθήνα, μια βραδιά στη Λιλιπούπολη με την ΚΟΑ - και όσα άλλα μάς περιμένουν στην πόλη σήμερα
ΕΙΔΑΜΕ / Παραστάσεις
Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Εκδηλώσεις
Free City: Οι προτάσεις μας για να διασκεδάσεις δωρεάν αυτό το ΣΚ στην Αθήνα
Εκδηλώσεις
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Όσα θα κάνουμε αυτό το ΣΚ
Εκδηλώσεις
Η θρυλική οπερέτα «Θέλω να δω τον Πάπα!», η ΚΟΑ υποδέχεται τον Βενσάν Ντυμπουά – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
«Τα Χρόνια» της Αννί Ερνώ στο Θησείον, «Αρχιμάστορας Σόλνες» στο Θέατρο Οδού Κυκλάδων – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
«Ψ.» της Άλκηστης Ηλιάδη στο Studio Μαυρομιχάλη, η Ματούλα Ζαμάνη στο VOX – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Φεστιβάλ Σύγχρονου Ελληνικού Έργου: Τριήμερο αφιέρωμα στη μητρότητα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά