MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δωρεάν εκδηλώσεις και τον Φεβρουάριο στο ΚΠΙΣΝ

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) καλωσορίζει τον τελευταίο μήνα του χειμώνα, με εκδηλώσεις για όλους. Εκθέσεις, κινηματογραφικές προβολές, διαλέξεις, ξεναγήσεις, εργαστήρια και δραστηριότητες για κάθε ηλικία, και, φυσικά, πολλή μουσική και χορός, υπόσχονται να φέρουν την άνοιξη πιο γρήγορα.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (14/2), σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί την αγάπη, με μια ταινία και μια συναυλία ειδικά για την περίσταση, ενώ την Κυριακή της Αποκριάς και την Καθαρά Δευτέρα (26-27/2), live μουσική, μασκαρέματα, παιχνίδια, χειροτεχνίες και μεζέδες αναμένεται να μας απογειώσουν μαζί με τους χαρταετούς που θα κατασκευάσουμε και θα πετάξουμε στο Πάρκο!

Ο μήνας όμως αυτός είναι ιδιαίτερα σημαντικός για έναν ακόμη λόγο. Στις 23 Φεβρουαρίου, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος παραδίδει το ΚΠΙΣΝ στο Ελληνικό Δημόσιο και την ελληνική κοινωνία, τον νόμιμο ιδιοκτήτη του, σε μια εκδήλωση όπου όλοι είναι προσκεκλημένοι. Πρόκειται για μία σημαντική στιγμή στην πορεία μας, καθώς και επισήμως, συνιδιοκτήτες και συμ-μέτοχοι του ΚΠΙΣΝ γινόμαστε όλοι οι Έλληνες. Σας καλούμε λοιπόν να γίνετε μέρος όχι μόνο της ξεχωριστής αυτής βραδιάς, αλλά της καθημερινότητας του ΚΠΙΣΝ, ενός χώρου ανοιχτού και προσιτού σε όλους, ο οποίος θα εξελίσσεται διαρκώς.

kpisn febrourarios dorean ekdiloseis 2017

Για να διαβάσετε το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του Φεβρουαρίου, πατήστε εδώ.

Κομβικό σημείο αποτελεί και η μετάβαση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος στους νέους τους χώρους, συμπληρώνοντας μαζί με το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος το φάσμα γνώσης, πολιτισμού, ευεξίας και ψυχαγωγίας που το ΚΠΙΣΝ επιθυμεί να παρέχει σε όλους. Και τον Φεβρουάριο, το σύνολο των αθλητικών, εκπαιδευτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται στο ΚΠΙΣΝ έχουν ελεύθερη είσοδο για όλους με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους επισκέπτες από την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του, να απολαύσουν το φυσικό του περιβάλλον και να γνωρίσουν τις προγραμματικές του δυνατότητες αλλά και τον ρόλο του στην πόλη.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b