MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Όταν τα ζώα βγάζουν selfies…

Η τέχνη της “selfie” έχει επισήμως υιοθετηθεί και από το ζωικό βασίλειο και είναι ένα από τα πιο ξεκαρδιστικά viral αυτής της περιόδου.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Από τα κατοικίδια μέχρι τα ζώα του ζωολογικού κήπου, τα γοητευτικά και ανυποψίαστα τετράποδα ποζάρουν χαμογελαστά στην κάμερα, μόνα τους ή και με παρέα. Οι φωτογραφίες που προκύπτουν είναι πραγματικά αξιολάτρευτες, καθώς είναι σαν ένα μικρό “παράθυρο” στην ιδιωτική ζωή των πιο μυστηριωδών πλασμάτων της άγριας φύσης.

Πώς όμως είναι δυνατόν τα ζώα να βγάζουν μόνα τους selfie; Μα φυσικά το ανθρώπινο μυαλό βρίσκεται πίσω απ’ αυτό. Μία έξυπνη μέθοδος που λέγεται “παγίδευση κάμερας“, ανιχνεύει την κίνηση ή το άγγιγμα του ζώου κοντά στον φακό και γίνεται αυτόματα η λήψη της φωτογραφίας.
Είναι ένα απόλυτα ασφαλές και μη επεμβατικό τέχνασμα, το οποίο συλλαμβάνει ακόμα και τα πιο επικίνδυνα αρπακτικά στις πιο αστείες τους στιγμές.

Ρίξτε μια ματιά σε μερικές από τις πιο επικές φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

funny animal selfies 2 funny animal selfies 3 funny animal selfies 4 funny animal selfies 5 funny animal selfies 6 funny animal selfies 7 funny animal selfies 8 funny animal selfies 9 funny animal selfies 10 funny animal selfies 11 funny animal selfies 12 funny animal selfies 13 funny animal selfies 14 funny animal selfies 15

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b