MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Bazaar για χριστουγενννιάτικες αγορές: πρωτότυπα δώρα σε οικονομικές τιμές

Οι γιορτές έφτασαν και η Αθήνα είναι γεμάτη από χριστουγεννιάτικα bazaar σε κάθε γωνιά της. Αν δεν έχετε αποφασίσει τι δώρο θα κάνετε φέτος στους αγαπημένους σας, είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να βρείτε υπέροχα και οικονομικά πράγματα, αλλά και να βοηθήσετε όλους όσους έχουν ανάγκη.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Χριστουγεννιάτικα bazaars από “Το Χαμόγελο του Παιδιού”

Το Χαμόγελο του Παιδιού, και φέτος τα Χριστούγεννα, προσκαλεί τους φίλους του, να επισκεφτούν τα χριστουγεννιάτικα bazaars που διοργανώνει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και να στηρίξουν το δύσκολο έργο του! Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους όσο και στα παιδιά που στηρίζει ο οργανισμός. Γιορτινές πρωτότυπες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα είδη και στολίδια, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού για τη στήριξη των χιλιάδων παιδιών που μας έχουν ανάγκη.

Info: 15-17/12: Athens Metro Mall – Άγιος Δημήτριος (ώρες καταστημάτων εμπορικού κέντρου) & 17-18/12: Μαρίνα Φλοίσβου – Παλαιό Φάληρο

10.00-17.00



Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης

Για τρεις μέρες, το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης σας περιμένει με πολλές εκπλήξεις στη Χριστουγεννιάτικη εορτοαγορά του, από 16 έως 18 Δεκεμβρίου 2016. Μικροαντικείμενα, χειροποίητες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα στολίδια, παιχνίδια, βιβλία, κοσμήματα αλλά και συλλεκτικά αντικείμενα ώστε ο καθένας να βρει τα δώρα που του ταιριάζουν. Ταυτόχρονα θα ενισχύσετε το έργο και τις δράσεις του Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης. Για τους μικρούς φίλους εργαστήρια με πολλές χριστουγεννιάτικες δράσεις τους περιμένουν για να περάσουν ωραία. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Info: Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης, Τριπόδων 23, Πλάκα, Αθήνα

xmas bazaar 2016 cover 3

Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Θέατρο Αλκμήνη
Τα Σαββατοκύριακα 10, 11, 17 και 18 Δεκεμβρίου, από τις 11.00 έως τις 22.00, το Θέατρο Αλκμήνη σας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του «Αλκμήνη». Εκεί μπορείτε να βρείτε βιβλία, γούρια, πήλινους κουμπαράδες, κοσμήματα, τσάντες, χριστουγεννιάτικα στολίδια, γλυκά, εσάρπες και άλλα πολλά. Επίσης έχετε την δυνανατότητα να ενημερωθείτε και να συνδράμετέ στο έργο του, που έχει στόχο να βοηθήσει υλικά, ψυχικά και πάνω απ’ όλα με διακριτικότητα και σεβασμό, τα παιδιά και τις οικογένειές του PEDIASIS. Με κάθε σας αγορά, μικρή ή μεγάλη, θα ενισχύσετε την προσπάθειά να συγκεντρωθεί ένα χρηματικό ποσό και να δοθεί στον οργανισμό.

Info: Θέατρο Αλκμήνη | Αλκμήνης 8 | Πετράλωνα | 2103428650


Χριστουγεννιάτικο Meet Market
Κάθε φορά όταν πλησιάζουν Χριστούγεννα, το Meet Market μπαίνει σε ένα υπέρ-εορταστικό πνεύμα. Φέτος ετοιμάζει όχι ένα, αλλά δύο bazaar, ξεκινώντας στις 17 και 18 Δεκεμβρίου στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς. Περισσότερα από 100 περίπτερα ετοιμάζονται να στηθούν, γεμάτα με δημιουργίες και καινοτομίες από εγχώριους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, παραγωγούς και συλλέκτες. Ετοιμαστείτε για βόλτα με χριστουγεννιάτικους εορτασμούς, non-stop DJ sets και χαρούμενα ζεστά συναισθήματα. Και επειδή ένα Meet Market πρέπει να τα έχει όλα, φιλοξενούνται παράλληλες δραστηριότητες για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους φίλους στη «Μουσική Σκηνή». Και φυσικά, μείνετε συντονισμένοι γιατί ακολουθεί και δεύτερο μέρος την παραμονή Πρωτοχρονιάς, στο six d.o.g.s από τις 12.00 έως τις 18.00.

Info: Αθηναϊς Πολυχώρος Πολιτισμού – Ισόγειο & 1ος Όροφος, Καστοριάς 34-36, Βοτανικός

xmas bazaar 2016 cover 2

Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Κέντρου Ζωής
Το Κέντρο Ζωής, διοργανώνει και φέτος χριστουγεννιάτικο Bazaar το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 στο ΓΗ Κ44, χάρη στη φιλοξενία της Οργάνωσης Γη. Όσοι επισκεφθείτε το χώρο, θα μπορέσετε να προμηθευτείτε, σε συμβολικές τιμές, εξαιρετικής ποιότητας ρούχα, αξεσουάρ, καλλυντικά και άλλα προϊόντα – προσφορά πολλών μεγάλων εταιρειών που στηρίζουν την προσπάθεια του Κέντρου Ζωής, με σκοπό την συγκέντρωση οικονομικών πόρων – σημαντική προϋπόθεση για την σωστή και αποτελεσματική λειτουργία του Οργανισμού. Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο του φετινού Bazaar, διοργανώνεται Λαχειοφόρος Αγορά με λαχνούς αξίας 2€ με πολλά και πλούσια δώρα, που θα ομορφύνουν τις φετινές γιορτές όσων βρεθούν δίπλα στην προσπάθεια του Κέντρου Ζωής και τα φετινά Χριστούγεννα.

Info: ΓΗ Κ44, Κωνσταντινουπόλεως 44, Αθήνα

xmas bazaar books thessaloniki 2016

Χριστουγεννιάτικη εορταγορά στο Βιβλιοπωλείο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων

Το Βιβλιοπωλείο στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων μετατρέπεται σε μία ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη εορταγορά και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων προσκαλεί το κοινό να την επισκεφτεί και να διαλέξει ανάμεσα σε μία πλούσια συλλογή βιβλίων, αφισών και καρτών, που θα αποτελέσουν μία ξεχωριστή πρόταση στην επιλογή χριστουγεννιάτικων δώρων. Η εορταγορά λειτουργεί από 1 έως 23 Δεκεμβρίου και από 28 έως 30 Δεκεμβρίου, από Δευτέρα έως Σάββατο 09.00 – 21.00μ.μ. και την Κυριακή 09.00 – 14.00 και θα υποδέχεται τους φίλους του βιβλίου και όλους όσους επιθυμούν να χαρίσουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα εναλλακτικά χριστουγεννιάτικα δώρα σε προσιτές τιμές (βιβλία και αφίσες από 1 ευρώ, κάρτες από 0,5 ευρώ).
Info: 
Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50, Αθήνα

Εορταστικό Bazaar Βιβλίου Θεσσαλονίκης
Στο πιο κεντρικό σημείο, στην εμπορική οδό της Θεσσαλονίκης, δίνουμε ραντεβού από την 1η Δεκεμβρίου 2016 έως 27 Ιανουαρίου 2017 πάνω από 100 εκδότες όλης της χώρας. Η διοργάνωση αυτή θα καλύψει όλες τις ανάγκες και τις επιθυμίες των βιβλιοαναγνωστών. Στόχος των εκδοτών είναι να ευαισθητοποιήσουν όλες τις ηλικίες, αγοράζοντας τα βιβλία της αρεσκείας τους σε πολύ χαμηλή τιμή, προσφέροντας συγχρόνως και ένα βιβλίο ως δώρο σε αγαπημένα τους πρόσωπα. Οι εκδοτικοί οίκοι που συμμετέχουν καλύπτουν όλη την ελληνική βιβλιοπαραγωγή. Χιλιάδες φθηνά βιβλία για όλους, που ξεκινούν από 1 ευρώ!

Info: Ερμού 39 (παλιός Κλαουδάτος) με Αριστοτέλους, Θεσσαλονίκη

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b