MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
13
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Νέες ελληνικές γευστικές διαδρομές στο εστιατόριο που συνεχίζει να αφήνει το δικό του στίγμα εδώ και 25 χρόνια

author-image Τάσος Τσομπανίδης

Μία φρέσκια και συνάμα παραδοσιακή κουζίνα μπορείτε να δοκιμάσετε στο εστιατόριο «Αλεξάνδρα». Ο ιδιοκτήτης Χριστόφορος Σιούνος μετά από 25 χρόνια αξιόπιστης παρουσίας στην εστίαση έκλεισε τρείς νέες γευστικές συνεργασίες που θα πλουτίσουν σημαντικά τις επιλογές όσων το επισκεφθείτε.

Το ημερήσιο menu αποτελεί τον κορμό της νέας γευστικής φιλοσοφίας του εστιατορίου. Αυτό θα μεταβάλεται καθημερινά σε ένα σημαντικό του μέρους ενώ ανά μήνα θα πλουταίνει με νέες γαστριμαργικές επιλογές από παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις.

  • Δεκέμβριος: Με διατροφική βάση τα μανιτάρια, που θα προσφέρονται από την εταιρεία «Δίρφυς» μπορείτε να δοκιμάσετε μία ποικιλία πιάτων τόσο από καλλιεργημένα όσο και φρέσκα μανιτάρια.
  • Ιανουάριος: Η γευστική αφετηρία του νέου χρόνου θα ξεκινήσει με παραδοσιακές πίτες που θα παρασκευάζει η Ρένα Τζήμα και η οποία υπόσχεται γλυκιές και αλμυρές εκπλήξεις.
  • Φεβρουάριος: Οι γευστικές ημερίδες θα έχουν ως βάση το βιολογικό κρέας που παράγει στην φάρμα του ο Δήμος ο οποίος και εκτρέφει ζώα με αυστηρά ποιοτικά κριτήρια στην περιοχή της Καλαμπάκας.

Δοκιμάσαμε και συστήνουμε

  • Ορεκτικά: Γίγαντες Καστοριάς με σπανάκι στον φούρνο / Λαχανοντολμάδες αυγολέμονο /  Μοσχαρίσιο λουκάνικο από ζώα τύπου Κατερίνης
  • Σαλάτες: Ρόκα με λιαστή ντομάτα και προσούτο Ευρυτανίας με φλοίδες από γραβιέρα Αμφιλοχίας
  • Κυρίως Πιάτα: Μπριζολάκια από μαύρο χοίρο / Κρητικά ζυμαρικά από σκληρό σιτάρι με φρέσκο τυρί ΚατίκιΔομοκού,ψητή ντομάτα και ρόκα.
  • Κρασί: Επιλέξαμε το «Πλατάνων Ορος» ερυθρό κρασί με γεμάτα αρώματα,ποικιλίαςSyrah,από τους αμπελώνες της περιοχής Αργαλαστής Πηλίου

Τιμές: Λογικές και ποικίλουν από 6-10 ευρώ το πιάτο

Τάσος Τσομπανίδης

Περισσότερα από Γεύση
Σχετικά Θέματα
Γεύση
Αυτά τα μαγαζιά στην Αθήνα κάνουν την υγιεινή διατροφή, απόλαυση
Γεύση
Πάμε για catch-up; Πού τρώμε και “τα λέμε” μετά τις διακοπές
Βγαίνουμε έξω
Επιστροφή στην Αθήνα: 5 στέκια με γεύση… καλοκαιριού
Βγαίνουμε έξω
Αυγουστιάτικες βόλτες στην πόλη: Για καφέ, φαγητό και ποτό γύρω από την Ακρόπολη
Βγαίνουμε έξω
Καλοκαίρι με παιδιά: 5 +1 στέκια για μια τέλεια οικογενειακή έξοδο
Γεύση
Η Αθήνα (δεν) άδειασε: Πού τρώμε φέτος τον Δεκαπενταύγουστο;
Γεύση
Gourmet γεύσεις με το ηλιοβασίλεμα… στο πιάτο
Αγορές
Αλλατίνη Soft Kings Protein: Nέα απόλαυση με 20% πρωτεΐνη
Γεύση
Aθenian Waves: H Τέχνη συναντά την υψηλή γαστρονομία στο Minos Beach Art Hotel
Γεύση
Spritzeria Trevizo: Η ιταλική συνήθεια που αγαπάμε βρήκε την θέση της στα βόρεια προάστια
Γεύση
Καλοκαίρι ίσον θαλασσινά: 5 διευθύνσεις για να τα απολαύσουμε
Going Out
Bloom Beach Bar & Restaurant: Ο νέος all day προορισμός στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας