ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
Νέες ελληνικές γευστικές διαδρομές στο εστιατόριο που συνεχίζει να αφήνει το δικό του στίγμα εδώ και 25 χρόνια
A
A
Μία φρέσκια και συνάμα παραδοσιακή κουζίνα μπορείτε να δοκιμάσετε στο εστιατόριο «Αλεξάνδρα». Ο ιδιοκτήτης Χριστόφορος Σιούνος μετά από 25 χρόνια αξιόπιστης παρουσίας στην εστίαση έκλεισε τρείς νέες γευστικές συνεργασίες που θα πλουτίσουν σημαντικά τις επιλογές όσων το επισκεφθείτε.
Το ημερήσιο menu αποτελεί τον κορμό της νέας γευστικής φιλοσοφίας του εστιατορίου. Αυτό θα μεταβάλεται καθημερινά σε ένα σημαντικό του μέρους ενώ ανά μήνα θα πλουταίνει με νέες γαστριμαργικές επιλογές από παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις.
- Δεκέμβριος: Με διατροφική βάση τα μανιτάρια, που θα προσφέρονται από την εταιρεία «Δίρφυς» μπορείτε να δοκιμάσετε μία ποικιλία πιάτων τόσο από καλλιεργημένα όσο και φρέσκα μανιτάρια.
- Ιανουάριος: Η γευστική αφετηρία του νέου χρόνου θα ξεκινήσει με παραδοσιακές πίτες που θα παρασκευάζει η Ρένα Τζήμα και η οποία υπόσχεται γλυκιές και αλμυρές εκπλήξεις.
- Φεβρουάριος: Οι γευστικές ημερίδες θα έχουν ως βάση το βιολογικό κρέας που παράγει στην φάρμα του ο Δήμος ο οποίος και εκτρέφει ζώα με αυστηρά ποιοτικά κριτήρια στην περιοχή της Καλαμπάκας.
Δοκιμάσαμε και συστήνουμε
- Ορεκτικά: Γίγαντες Καστοριάς με σπανάκι στον φούρνο / Λαχανοντολμάδες αυγολέμονο / Μοσχαρίσιο λουκάνικο από ζώα τύπου Κατερίνης
- Σαλάτες: Ρόκα με λιαστή ντομάτα και προσούτο Ευρυτανίας με φλοίδες από γραβιέρα Αμφιλοχίας
- Κυρίως Πιάτα: Μπριζολάκια από μαύρο χοίρο / Κρητικά ζυμαρικά από σκληρό σιτάρι με φρέσκο τυρί ΚατίκιΔομοκού,ψητή ντομάτα και ρόκα.
- Κρασί: Επιλέξαμε το «Πλατάνων Ορος» ερυθρό κρασί με γεμάτα αρώματα,ποικιλίαςSyrah,από τους αμπελώνες της περιοχής Αργαλαστής Πηλίου
Τιμές: Λογικές και ποικίλουν από 6-10 ευρώ το πιάτο
Τάσος Τσομπανίδης
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Το Νόημα της Ζωής Νο 1 και 2: Οι μαύρες κωμωδίες του Διονύση Μπουγά στο Από Μηχανής Θέατρο
Μουσείο Μπενάκη: Έναρξη συνεργασίας με τη Rolex
Feel the Love: Η Valentine’s συλλογή της Vilebrequin
Ο Sivert Hoyem στο Θέατρο Λυκαβηττού
Το Σόι Σου: Ο Γιώργος Καπουτζίδης σε ρόλο – έκπληξη
Κρίστιαν Λίντμπεργκ: Ο κορυφαίος τρομπονίστας για πρώτη φορά με την ΚΟΑ στο Μέγαρο
Life, Death and Everything in Between: Έκθεση με φωτογραφίες του Sir Don McCullin στην Τεχνόπολη
Εσύ και τα σύννεφά σου, σε σκηνοθεσία Κώστα Φιλίππογλου στο Θέατρο ΜΕΤΣ
Ο Αγαπητικός της Βοσκοπούλας – Το Μιούζικαλ, των Θοδωρή Οικονόμου και Γιάννη Καλαβριανού στο Θέατρο Ακροπόλ
Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης: Οσκαρικό πάρτυ λήξης