MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

O Johnny Depp στο σίκουελ των “Φανταστικών ζώων”

O πολυσυζητημένος ηθοποιός θα βρεθεί στο μαγικό κόσμο της J.K. Rowling.

Monopoli Team

O Johnny Depp θα βρίσκεται στο κάστ του σίκουελ της ταινίας-“παρακλάδι” του Harry Potter, “Φανταστικά ζώα και που βρίσκονται“. Συζητείται επίσης πως ο ηθοποιός θα κάνει μία σύντομη εμφάνιση και στην πρώτη ταινία. Ο ρόλος του Depp παραμένει κρυφός αλλά το ίντερνετ ήδη έχει πάρει φωτιά με συζητήσεις από φανς του Harry Potter και της Rowling σχετικά με ποιον μπορεί να υποδύεται. 

johnny depp21116

Μπορεί να μην έχει γίνει ακόμα η πρεμιέρα της ταινίας όμως ήδη έχει γίνει μεγάλη φασαρία καθώς η Rowling ανακοίνωσει πέντε συνολικά ταινίες κατά τη διάρκεια ενός event ερωτοαπαντήσεων (Q&A) στη σελίδα του franchise της ταινίας στο Facebook, που μεταδόθηκε live. Το σίκουελ της ταινίας έχει προγραμματιστεί για το 2018.

fantasticbeasts21116

Θυμίζουμε ότι στην πρώτη ταινία, “Φανταστικά ζώα και που βρίσκονται”, η υπόθεση ανοίγει με τον Newt Scamander το 1926 να έχει μόλις συμπληρώσει μόλις ένα ταξίδι στο οποίο βρήκε και κατέγραψε όλα τα μαγικά πλάσματα. Φθάνοντας στην Νέα Υόρκη για μία σύντομη στάση, θα είχε περάσει ανενόχλητος αν η μαγική του βαλίτσα δεν άνοιγε και τα μαγικά πλάσματα δεν απελευθερώνονταν. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Όσκαρ, Eddie Redmayne (The Theory of Everything), ως ο “μαγικο-ζωολόγος” ταξιδευτής Newt Scamander. Πρωταγωνιστούν επίσης: Ezra Miller (We need to talk about Kevin, The perks of being a Wallflower), Katherine Waterston (Έμφυτο Ελάττωμα, Steve Jobs), Colin Farrell (Ο Αστακός, True Detective). Η πρεμιέρα της ταινίας στην Αμερική έχει προγραμματιστεί για τις 18 Νοεμβρίου.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b