MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: πού θα πάτε και πώς θα διασκεδάσετε δωρεάν

Πολλές προτάσεις για δωρεάν εκδηλώσεις στην Αθήνα και αυτό το Σαββατοκύριακο!

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
30os guros tis athinas weekend

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και το Όλοι Μαζί Μπορούμε διοργανώνουν τον «30ο Γύρο Αθήνας», ο οποίος αποτελεί τη μαζικότερη αθλητική διοργάνωση της τοπικής αυτοδιοίκησης για μικρούς και μεγάλους και αποτελεί θεσμό για την πόλη μας. Ο «30ος Γύρος Αθήνας» αντικατοπτρίζει την κοινωνική προσπάθεια του Οργανισμού και φέτος τρέχουμε και προσφέρουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.).

ΔΩΡΕΑΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ

Δωρεάν ξεναγήσεις στα μνημεία της Αθήνας
ksenagiseis weekend 14 16 oct

Συνεχίζεται τους επόμενους μήνες το πρόγραμμα των δωρεάν ξεναγήσεων, μια περιήγηση στον πολιτιστικό πλούτο και τις ομορφιές της πόλης μας, από έμπειρους και εξειδικευμένους ξεναγούς, που προσφέρει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου σε συνεργασία με το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών. Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στις 10.30 διοργανώνεται περίπατος στην Οδό Αιόλου, εναλλακτικά την ίδια ώρα πραγματοποιείται ξενάγηση στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Ανιχνέυσεις… στην Πινακοθήκη Δήμου Αθηναίων στην Πειραιώς
anixneuseis pinakothiki dimou athinaion ekthesi weekend

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, η Ουγγρική Ακαδημία Τεχνών, με τη συνεργασία της Πρεσβείας της Ουγγαρίας στην Αθήνα παρουσιάζουν την έκθεση φωτογραφίας Ανιχνεύσεις και φωτογραφικά αρχεία: Αρχεία Ζωής, στη Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων στο κτίριο Πειραιώς, από τις 19 Οκτωβρίου 2016 έως τις 8 Ιανουαρίου 2017. Την έκθεση επιμελούνται η Αγγελική Γραμματικοπούλου-Barbaut και η Gabriella Uhl.

Έκθεση του Θεόφραστου Τριανταφυλλίδη στην Πινακοθήκη Δήμου Αθηναίων
ekthesi theofrastos sakelaridis pinakothiki dimou athinaion weekend

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) παρουσιάζει την έκθεση Θεόφραστος Τριανταφυλλίδης – Ένα άλλο Τριάντα στη ζωγραφική στη Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων, στο κτίριο του Μεταξουργείου. Την έκθεση επιμελείται ο Ντένης Ζαχαρόπουλος, Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Πινακοθήκης, Μουσείων & Συλλογών του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων. 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Σπορ για όλους, ποδηλατάδα και πικ νικ αυτό το Σαββατοκύριακο στο ΚΠΙΣΝ

Συνεχίζονται οι δωρεάν εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), καθ’ όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου.
Οι πολλαπλοί χώροι του ΚΠΙΣΝ αποτελούν ιδανικό μέρος για άθληση προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να συμμετέχουν στα προγράμματα Αθλητισμού & Ευεξίας, ή να επισκεφθούν τον χώρο στον ελεύθερο χρόνο τους ακολουθώντας το προσωπικό τους πρόγραμμα εκγύμνασης. Ειδικά αυτό το Σάββατο μπορείτε να συμμετασχετε σε μια μοναδική βόλτα με ποδήλατο που ξεκινά από το Θησείο και έχει τελικό προορισμό το πρώτο οργανωμένο πικ νικ στο Ξέφωτο. Δειτε περισσότερα εδώ.



Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b