MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

O Viggo Mortensen σε ρόλο σκηνοθέτη

Ο ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστός ως Aragorn, από την τριλογία, ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών, σχεδιάζει σκηνοθετικό ντεμπούτο μέσα στο 2017.

Monopoli Team

O Mortensen εκτός από πετυχημένος ηθοποιός (υποψηφιότητα για Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου στην ταινία Eastern Promises) είναι και ζωγράφος, ποιητής και φωτογράφος. Στους τίτλους αυτούς από ότι φαίνεται θα προσθέσει και αυτόν του σκηνοθέτη μίας και στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ρώμης δήλωσε πως σχεδιάζει να σκηνοθετήσει την πρώτη του ταινία το 2017. Ο ίδιος έχει δουλέψει μαζί με αρκετούς ηθοποιούς που έγιναν σκηνοθέτες, όπως ο Ed Harris με τον οποίο συμπρωταγωνίστησαν στο Appaloosa (2008) ή ο Matt Ross με τον οποίο συμπρωταγωνίστησαν στο Captain Fantastic (2016).

appaloosa1910
Viggo Mortensen και Ed Harris στο Appaloosa

“Πίσω στα 90s παραλίγο να ολοκληρώσω μία ταινία. Φέτος υποτίθεται ότι θα γύριζα την πρώτη μου ταινία”, δήλωσε, “αλλά κάποιος αποφάσισε να μη μου δώσει τα χρήματα. Δεν ήταν πολλά χρήματα αλλά δεν έχω αρκετά για να την γυρίσω μόνος μου.” Και πρόσθεσε: “Κάποιος άλλος όμως ενδιαφέρεται για ένα άλλο σενάριο, οπότε πιστέυω πως θα το κάνω του χρόνου”.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b