MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Γιατί η Olga Kurylenko είναι το κορίτσι του Σεπτέμβρη;

Ένα αφιέρωμα σε ένα από τα πιο σαγηνευτικά Bond Girls προγραμματίζει το Σεπτέμβριο ο ΟΤΕ TV. Κάθε Τρίτη στις 22.00 το κανάλι ΟΤΕ CINEMA 2HD προβάλει μία ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί η ρωσίδα καλλονή Olga Kurylenko.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Γεννημένη στην Ουκρανία το 1979, ξεκίνησε από μικρή ηλικία την καριέρα της ως μοντέλο όταν την ανακάλυψε ένας κυνηγός ταλέντων κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στη Μόσχα. Μέχρι τα 18 είχε ήδη εμφανιστεί στα εξώφυλλα περιοδικών όπως Vogue και ELLE. Η πρώτη της εμφάνιση στο σινεμά ήταν το 2005 με τη γαλλική ταινία L’ Annulaire. Η φήμη της όμως απογειώθηκε το 2008, μετά το «χρίσμα» του Bond Girl στο Quantum of Solace.

Έκτοτε η Olga Kurylenko απέδειξε ότι είναι πολύ περισσότερα από ένα «σέξι μοντέλο» πρωταγωνιστώντας σε blockbuster δράσης με τ’ όνομα της να φιγουράρει δίπλα σε σταρ όπως ο Τom Cruise o Pierce Brosnan κ.α.

Άξια λοιπόν ο Σεπτέμβριος ειναι αφιερωμένος σ’ αυτή! Όλο το μήνα συνδρομητές του ΟΤΕ ΤV μπορούν να την απολαύσουν στις εξής ταινίες:

HITMAN (2007) – Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου στις 22.00
Olga Kurylenko Hitman

Ένα γνωστό videogame μετατρέπεται σε κινηματογραφική περιπέτεια με πολλές σκηνές καταιγιστικής δράσης. Ένας επαγγελματίας δολοφόνος ο Εκτελεστής 47 (Timothy Olyphant), αναλαμβάνει να σκοτώσει έναν Ρώσο πολιτικό αλλά παγιδεύεται σε μια πολιτική πλεκτάνη. Στο στόχαστρο της Ιντερπόλ και του ρωσικού στρατού, πρέπει τώρα να ανακαλύψει ποιοι του έστησαν τη θανάσιμη ενέδρα. Η Olga Kurylenko ερμηνεύει μια πρώην ερωμένη του ρώσου πολιτικού που βοηθά τον Εκτελεστή 47 να ξεκαθαρίσει την υπόθεση.
Σκηνοθεσία: Xavier Gens Cast
Πρωταγωνιστούν: Olga Kurylenko, Timothy Olyphant, Dougray Scott

NOVEMBER MAN (2014) – Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου στις 22.00
NovemberMan7

Με κωδικό όνομα “The November Man”, ο Πίτερ Ντέβερο (Pierce Brosnan) είναι ένας εξαιρετικά επικίνδυνος και καλά εκπαιδευμένος πρώην πράκτορας της CIA, ο οποίος βγαίνει από την ήσυχη συνταξιοδότηση του εξαιτίας μιας πολύ προσωπικής αποστολής. Πρέπει να προστατεύσει την πολύτιμη μάρτυρα Άλις Φουρνιέ (Olga Kurylenko), η οποία θα μπορούσε να ξεσκεπάσει την αλήθεια πίσω από μια συνωμοσία δεκαετιών. Θα ανακαλύψει σύντομα πως η αποστολή του τον έχει κάνει στόχο ενός παλιού του φίλου και προστατευόμενο της CIA, του Ντέιβιντ Μέισον (Luke Bracey). Με τις υποψίες για την ύπαρξη ενός καρφιού στην υπηρεσία να μεγαλώνουν, ο Ντέβερο δεν μπορεί να εμπιστευθεί κανέναν και δεν υπάρχουν κανόνες ή σταθερές για να τον βοηθήσουν. To έργο είναι βασισμένο στο μυθιστόρημα του Μπιλ Γκρέιντζερ, “There Are No Spies” από τη δημοφιλή σειρά βιβλίων November Man.
Σκηνοθεσία: Roger Donaldson
Πρωταγωνιστούν: Olga Kurylenko, Pierce Brosnan, Luke Bracey

OBLIVION (2013) – Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου στις 22.00
tom cruise olga kurylenko oblivion

H φαντασμαγορική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, που υπογράφει ο Joseph Kosinski, κατέκτησε την κορυφή του box office και έφερε την Olga Kurylenko στο πλευρό του Tom Cruise, την ίδια στιγμή που τα gossip έντυπα και sites τους παρουσίαζαν ως ζευγάρι!
2077: Ο Τζακ Χάρπερ (Tom Cruise), ένας από τους τελευταίους εναπομείναντες ανθρώπους στη Γη μετά το νικηφόρο αλλά καταστροφικό πόλεμο με τους εξωγήινους, έχει ως αποστολή του να επιδιορθώνει τα ρομποτικά σκάφη που επιτηρούν τον πλανήτη και τον προστατεύουν από τους εισβολείς. Όταν σε μια από τις τελευταίες περιπολίες του προτού εγκαταλείψει κι εκείνος τη Γη, ο Τζακ θα συναντήσει μια μυστηριώδη, γοητευτική γυναίκα (Olga Kurylenko) και οι δυο τους θα ζήσουν μια μεταφυσική εμπειρία που θα τους αλλάξει για πάντα, ενώ την ίδια στιγμή, όλα όσα γνώριζε ο ήρωας θα τεθούν υπό αμφισβήτηση, καθώς μια εναλλακτική αλήθεια αποκαλύπτεται ολοζώντανα μπροστά του… Η μοίρα της ανθρωπότητας είναι τώρα στα χέρια ενός ανθρώπου που πίστευε πως ο κόσμος μας ήταν προδιαγεγραμμένος να καταστραφεί…
Σκηνοθεσία: Joseph Kosinski
Πρωταγωνιστούν: Olga Kurylenko, Tom Cruise, Morgan Freeman

MOMENTUM (2015) – Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου στις 22.00
MOMENTUM

Η Alex (Olga Kurylenko), μία πρώην πράκτορας και νυν κλέφτρα, παρακινείται από έναν παλιό συνεργάτη της να συμμετάσχει στην απόπειρα ληστείας μιας τράπεζας υψηλής ασφαλείας. Μετά την επιχείρηση, βρίσκεται στα χέρια της ένα ηλεκτρονικό αρχείο που περιέχει ενοχοποιητικά στοιχεία για διάφορα πολιτικά πρόσωπα. Εξαιτίας αυτού βρίσκεται στο στόχαστρο μιας ομάδας πρακτόρων με επικεφαλής τον κ. Ουάσιγκτον (James Purefoy) , ο οποίος δρα για λογαριασμό ενός διεφθαρμένου γερουσιαστή (Morgan Freeman). Ενώ έχει ν’ αντιμετωπίσει μια βίαιη και ξέφρενη καταδίωξη η Alex προσπαθεί να αποκαλύψει τη συνωμοσία πίσω από τους διώκτες της.
Σκηνοθεσία: Stephen S. Campanelli
Πρωταγωνιστούν: Olga Kurylenko, James Purefoy, Morgan Freeman

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b