MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το «Παλλάς» αλλάζει χέρια

Οι «Θεατρικές Σκηνές», η νέα εταιρία θεατρικών παραγωγών του επιχειρηματία Πάνου Κατσαρίδη αναλαμβάνει από τον Σεπτέμβριο του 2017 και για 10 χρόνια το ιστορικό θέατρο Παλλάς.

Monopoli Team

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, στόχος είναι να «παρουσιάσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα με θεατρικά έργα του διεθνούς και ελληνικού ρεπερτορίου, οικογενειακά θεάματα, μουσικές παραστάσεις και πολλές εκπλήξεις».

Ήδη από τον προσεχή Φεβρουάριο οι «Θεατρικές Σκηνές» αναλαμβάνουν την παραγωγή μιας φιλόδοξης μουσικής παράστασης – αφιερωμένης στη ζωή και τα τραγούδια της Τζένης Βάνου. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Κιμούλης ενώ την θρυλική ερμηνεύτρια θα υποδυθεί η Φωτεινή Δάρρα.

darra

Ωστόσο η φετινή θεατρική δραστηριότητα του Πάνου Κατσαρίδη, επιχειρηματία που προέρχεται από το χώρο της εστίασης, δεν περιορίζεται στο Παλλάς αλλά περιλαμβάνει ένα εντυπωσιακό μπουκέτο παραγωγών:

  • Με την έναρξη της σεζόν οι «Θεατρικές Σκηνές» παρουσιάζουν στο θέατρο Άλμα δύο δημοφιλή θεατρικά έργα. Στην πρώτη σκηνή, βρίσκει θεατρική στέγη ο Γιώργος Κιμούλης ανεβάζοντας το τολμηρό έργο του Σοντερλό ντε Λακλό «Επικίνδυνες Σχέσεις» κρατώντας παράλληλα τον πρωταγωνιστικό ρόλο του ερωτύλου υποκόμη Βαλμόν. Μαζί του στη σκηνή οι Εβελίνα Παπούλια, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Μάρα Δαμουρσλή και Μάρω Κοντού.
  • Στη δεύτερη σκηνή του ίδιου θεάτρου η Ελένη Καστάνη ερμηνεύει το δημοφιλή ηρωίδα του Willy Russel «Σίρλευ Βαλεντάιν» σε σκηνοθεσία της Πέμυς Ζούνη και μετάφραση του Αλέξανδρου Ρήγα.
  • Τον Δεκέμβριο καταλαμβάνει τη σκηνή του Θεάτρου Πάνθεον αναλαμβάνοντας την παραγωγή του έργου του Μπέρναρντ Σώ «Πυγμαλίων – Ωραία μου Κυρία» με την Δήμητρα Ματσούκα στον πρωταγωνιστικό ρόλο σε μετάφραση και σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Ρήγα, σκηνικά του Μανόλη Παντελιδάκη και κοστούμια του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν οι: Κώστας Κόκλας, Παύλος Χαϊκάλης, Αντώνης Καφετζόπουλος, Ορέστης Τζίοβας, Ησαϊας Ματιάμπα και η Μάρθα Βούρτση. Η παράσταση θα παρουσιαστεί την άνοιξη και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
pantheon new

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b