Δρώμενο έκπληξη για τον Οιδίποδα τύραννο στο Μετρό της Ακρόπολης (vid)
Αιφνιδιάζοντας ευχάριστα τους περαστικούς και τους τουρίστες στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου και του σταθμού στο Μετρό Ακρόπολη, ο Χορός του «Οιδίποδα τυράννου» ερμήνευσε αποσπάσματα από Χορικά της τραγωδίας του Σοφοκλή, που ανεβαίνει την προσεχή Παρασκευή και Σάββατο στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου.

Monopoli Team
26.07.2016
A
A
Μια γενναιόδωρη γεύση της παράστασης μας δίνει ο ασκημένος ανδρικός Χορός που αποτελείται από Ελληνες, ως επί τω πλείστον, ηθοποιούς υπό την διεύθυνση του Θοδωρή Αμπαζή και σε μουσική διδασκαλία της Μελίνας Παιονίδου. Στα βίντεο (το δεύτερο με την κάμερα του In.gr) οι Ilya Algaer, Παναγιώτης Αθανασόπουλος, Θανάσης Βλαβιανός, Γιώργος Γάλλος, Δημήτρης Γεωργιάδης, Κώστας Κοράκης, Δαυίδ Μαλτέζε, Λεονάρδος Heifetz-Μπατής, Σωκράτης Πατσίκας, Γιώργος Στάμος και Σπύρος Τσεκούρας.
Την παράσταση σκηνοθετεί ο Λιθουανός Rimas Tuminas, καλλιτεχνικός διευθυντής του μοσχοβίτικου θεάτρου Vakhtangov. Τον Οιδίποδα θα υποδυθεί ο Viktor Dobronravov.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΛΕΞ: Μόλις ανακοίνωσε τη μεγαλύτερη συναυλία του – Το καλοκαίρι στο ΟΑΚΑ
Η Νεφέλη Φασούλη είναι Wyrd – Τραγουδά στα αραβικά και δίνει νέα πνοή σε αγαπημένα κομμάτια
Νέα εποχή για την COSMOTE που ενώνει τις δυνάμεις της με την TELEKOM
Κατερίνα Βρανά: 8 χρόνια από την ημέρα που της άλλαξε τη ζωή – «8 χρόνια επιβίωσης»
Ο R.A. The Rugged Man live στην Αθήνα
Αυτά τα 10 τρόφιμα θα σε βοηθήσουν να έχεις υγιή και γερά δόντια
Ξεκινούν οι αιτήσεις για τα Καλλιτεχνικά Σχολεία 2025-2026
Η Alexandra Sieti στο Gazarte Roof Stage για ένα interactive live κάτω από τα αστέρια
Toxicity, των Γιώργου Νικολόπουλου και Μαρίας Δαμασιώτη στον Τεχνοχώρο Φάμπρικα
Danish String Quartet στο Μέγαρο – Σοστακόβιτς με βλέμμα από τον Βορρά