MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: πού θα πάτε και πώς θα διασκεδάσετε δωρεάν

Πολλές προτάσεις για δωρεάν εκδηλώσεις στην Αθήνα και αυτό το Σαββατοκύριακο!

author-image Πένυ Νικολάου

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κέντρο Επισκεπτών ΚΠΙΣΝ: Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται!
kentro politismou idruma stauros niarxos ekdiloseis july

Το Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ γεμίζει και αυτή την εβδομάδα με ονειροπόλες μελωδίες, ατμόσφαιρα θερινού κινηματογράφου, αλλά και παιδικές ιστορίες τσίρκου, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να επισκεφθούν τον χώρο και να ζήσουν μοναδικές στιγμές καλοκαιρινής ξεγνοιασιάς. Συγκεκριμένα, το διάστημα 12-17 Ιουλίου, οι επισκέπτες του Κέντρου Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ μπορούν να παρακολουθήσουν μία παιδική παράσταση με τον κλόουν Μπλουμ, να ταξιδέψουν με όχημα την εξωτική μουσική και φωνή της Nalyssa Green και να απολαύσουν την υπαίθρια κινηματογραφική προβολή της vintage ταινίας “Sullivan’s Travels”, κάτω από το φως των αστεριών.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

festival ethelontismou texnopoli 2016

Το Φεστιβάλ Εθελοντισμού 2016 «VoluntaryAction» είναι μια πρωτοβουλία του Skywalker.gr και θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιουλίου 2016 στις 11.00, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Σκοπός του Φεστιβάλ είναι η σύγκλιση του οικοσυστήματος του Εθελοντισμού, στην τροχιά της παραγωγής κοινωνικών αγαθών για την Ελλάδα της κρίσης και την παγκοσμιοποίηση των προσφύγων. Μη κυβερνητικές οργανώσεις, εθελοντές και δυνητικοί εθελοντές, εταιρίες και στελέχη που υλοποιούν προγράμματα κοινωνικής ευθύνης, τοπική αυτοδιοίκηση, άτυπες κοινωνικές ομάδες, συντελεστές της κοινωνικής οικονομίας και ωφελούμενοι εθελοντικών προγραμμάτων, θα συναντηθούν σε κοινή γιορτή συνεργασίας, προσφοράς και ευγνωμοσύνης.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Ο Λάκης Παπαδόπουλος και ο Γιάννης Γιοκαρίνης στην Πλατεία Δημαρχείου Χαϊδαρίου
papadopoulos giokarinis sunaulia allilegguis july

Ο Δήμος Χαϊδαρίου μας προσκαλεί την Παρασκευή 15 Ιουλίου στις 20.30 στην πλατεία Δημαρχείου, με τους Λάκη Παπαδόπουλο και Γιάννη Γιοκαρίνη. Στο χώρο θα λειτουργεί Περίπτερο Αλληλεγγύης της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων, φαρμάκων και ρούχων, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στους πρόσφυγες.

ΘΕΑΤΡΟ

Μάνα είναι… μόνο ένας στο Θέατρο Αττικού Άλσους
mana einai mono enas parastasi theatro attikou alsous

Η θεατρική παράσταση “Μάνα είναι μόνο… ένας” μετά την επιτυχία που σημείωσε φέτος το χειμώνα στο Θέατρο Αθηνά θα παρουσιαστεί από τις θεατρικές επιχειρήσεις “Γιάννης Παπαγεωργίου”, με ανανεωμένη διανομή, σε μια περιοδεία που θα διαρκέσει από τον Ιούλιο έως τον Σεπτέμβριο. Συγκεκριμένα, αυτή την Παρασκευή 15 Ιουλίου στις 21.00, η παράσταση θα παρουσιαστεί στο Θέατρο Αττικού Άλσους, στο πλαίσιο του προγράμματος “Καλοκαίρι στην Αθήνα 2016”.  Το έργο “Μάνα είναι μόνο… ένας” είναι ίσως το καλύτερο των Γάλλων συγγραφέων Ζαν Ζακ Μπικέρ και Μωρίς Λασέγκ και αποτελεί μια ξεκαρδιστική κωμωδία.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Αφιέρωμα στην Άννα Συνοδινού στο Θέατρο Βράχων
anna sunodinou afieroma skia ton braxon 2016

Ένα αφιέρωμα στην μεγάλη «κυρία» του θεάτρου, που το υπηρέτησε με πάθος, αγωνιστικότητα, πίστη και έφυγε από κοντά μας στις αρχές αυτού του χρόνου. Στα βράχια του Βύρωνα, στο θέατρο που φέρει το όνομά της, θα τιμηθεί η μεγάλη τραγωδό μας, με μια αναδρομή στη ζωή της και στο έργο της, την Παρασκευή 15 Ιουλίου στις 21.00, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Στη Σκιά των Βράχων 2016″. “
Πολιτισμός είναι να μην υπάρχουν ζητιάνοι. Από κει πρέπει να ξεκινάς. Η Επίδαυρος, είναι η πολυτέλεια του Πολιτισμού.»

Επιμέλεια: Λίλιαν Δημητρακοπούλου
Συμμετέχουν τα μέλη του Θεατρικού Εργαστηρίου του Δήμου Βύρωνα

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b