MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Weekend Agenda 24-26 Ιουνίου: oι 5 top εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου

Οι δικές μας επιλογές από παραστάσεις, συναυλίες, ταινίες και πολλές άλλες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 24 έως την Κυριακή 26 Ιουνίου και αξίζουν την προσοχή σας!

Άμλετ σε σκηνοθεσία Όσκαρας Κορσουνόβας στην Πειραιώς 260
author-image Μαρία Γεωργιλάκη

1) ΘΕΑΤΡΟ
Άμλετ σε σκηνοθεσία Όσκαρας Κορσουνόβας στην Πειραιώς 260 – Φεστιβάλ Αθηνών
Ο πολυβραβευμένος λιθουανός σκηνοθέτης Οσκάρας Κορσουνόβας προσεγγίζει με διαφορετικό τρόπο το πασίγνωστο σαιξπηρικό έργο, που παρουσιάζεται στις 25 και 26 Ιουνίου στην Πειραιώς 260, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών. Χρησιμοποιώντας τον Άμλετ ως βάση, ο Κορσουνόβας μιλάει για την πιο πρόσφατη Ιστορία και θέτει σύγχρονους προβληματισμούς. Ο Άμλετ του αρχίζει με το ερώτημα: «Ποιος είσαι;», για να καταλήξει στο τέλος με το σπαρακτικό ερώτημα προς εαυτόν: «Ποιος είμαι;».

Τιμές; 25€, 15€ (Φοιτητικό), 5€ (Άνεργοι-A.μεΑ.)
Πότε; 25 και 26 Ιουνίου στις 21.00
Που; Θέατρο Πειραιώς 260 – Δ’, Πειραιώς 260, Καλλιθέα

2) ΣΥΝΑΥΛΙΑ
maravegias sunaulia kipos megarou 2016

Ο Κωστής Μαραβέγιας στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών

Ο δημοφιλής ερμηνευτής υποδέχεται και αυτό το καλοκαίρι με τον δικό του «ταξιδιάρικο» τρόπο. Με νέο άλμπουμ με τίτλο “Κατάστρωμα” και τρεις συναυλίες στον Κήπο του Μεγάρου στις 24, 25 και 26 Ιουνίου, στον χώρο που αγάπησε και τον αγάπησε με πάθος! Ο Κωστής Μαραβέγιας έχει γίνει συνώνυμο με τις ξέφρενες, γεμάτες ενέργεια, εμφανίσεις του, που διασκεδάζουν και τους πιο απαιτητικούς. Βραδιές γεμάτες καλοκαιρινή ξενοιασιά, χαρούμενη διάθεση, μουσική, τραγούδι, χορό, και πολλή γοητεία.

Τιμές; Προπώληση εισιτηρίων: 12€, Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο: 14€
Πότε; Παρασκευή 24 – Sold Out, Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 – Sold Out, Κυριακή 26 Ιουνίου 2016, ώρα 21:00
Που; Κήπος του Μεγάρου, Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη, Αθήνα

3) ΘΕΑΤΡΟ
abaria pragmata pou afisa piso mou maurogeorgiou festival athinon 2016

Αβαρία – Πράγματα που άφησα πίσω του Βασίλη Μαυρογεωργίου στην Πειραιώς 260
Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου και η ομάδα του Skrow theater παρουσιάζουν στις 25 και 26 Ιουνίου, το έργο “Αβαρία – Πράγματα που άφησα πίσω”, στην Πειραιώς 260, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών. Μία παράσταση για όλα αυτά που αφήνουμε πίσω μας ώστε να συνεχίσουμε να πλέουμε, να ζούμε. Στην αφθονία του δυτικού κόσμου, αυτό που καθορίζει την προσωπική μας ταυτότητα δεν είναι μόνο το τι έχουμε, αλλά και το τι πετάμε, τι αποχωριζόμαστε.

Τιμές; 15€, 5€ (Φοιτητικό-Άνεργοι- A.μεΑ.)
Πότε; 25-26 Ιουνίου 2016 στις 21.00
Που; Θέατρο Πειραιώς 260, Κτίριο Ε, Πειραιώς 260, Καλλιθέα

4) LIVE
patti smith peiraios academy 2016

H Patti Smith στο Πειραιώς Academy 117
Δύο μοναδικά βράδια επιφυλάσσει η Patti Smith στους Έλληνες θαυμαστές της, στο Πειραιώς Academy 117. Το Σάββατο 25 Ιουνίου, θα ερμηνεύσει ολόκληρο τον μνημειώδη πρώτο της δίσκο, Horses και την Κυριακή 26 Ιουνίου θα δώσει ένα ακουστικό show αποκλειστικά για καθημένους, με τα πιο όμορφα τραγούδια της δισκογραφίας της. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτές τις δύο καλοκαιρινές νύχτες, που θα ανήκουν πάνω από όλα στους εραστές της μουσικής, της ιέρειας της ροκ!

Τιμές; από 30€
Πότε; Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Ιουνίου 2016
Που; Piraues Academy, Πειραιώς 117, Αθήνα

5) ΣΙΝΕΜΑ
xarismatikos anthropos cinema weekend

Ένας χαρισματικός άνθρωπος
Στην Νέα Υόρκη του 1929 ο Maxwell Perkins (Colin Firth) είναι ήδη πετυχημένος εκδότης, στο παλμαρέ του οποίου πιστώνεται η ανακάλυψη του Φιτζέραλντ και του Χεμινγουέι. Ο άγνωστος ακόμη συγγραφέας Thomas Wolfe (Jude Law) βλέπει τους εκδότες να απορρίπτουν ο ένας μετά τον άλλον τα έργα που έχει γράψει. Όταν όμως πέσει στα χέρια του Perkins ένα βιβλίο του Thomas Wolfe, εκείνος θα το ρουφήξει στη κυριολεξία μέσα σε ελάχιστο χρόνο και θα αποφασίσει να το εκδώσει. Ο ακοινονόμητος και χαοτικός Wolfe θα συμφωνήσει με τις επεμβάσεις και τα ‘κοψίματα» του Perkins και το βιβλίο θα γίνει best seller. Στη δεύτερη συνεργασία όμως των δύο αντρών αρχίζουν τα προβλήματα που ξεκινούν με ένα βιβλίο γραμμένο σε 5000 σελίδες!

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b