MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

The Affair: η δεύτερη -και ακόμη πιο ενδιαφέρουσα- σεζόν στον ΟΤΕ TV

Ο δεύτερος κύκλος της αγαπημένης δραματικής σειράς αποτελείται από 10 επεισόδια τα οποία θα ξεκινήσουν να προβάλλονται στο ΟΤΕ CINEMA 4 HD την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου, στις 23.00.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

ο σαγηνευτικό και περίπλοκο ψυχολογικό δράμα γύρω από την παράνομη σχέση του κεντρικού πρωταγωνιστικού ζευγαριού των Dominic West και Ruth Wilson εμπλουτίζεται στη δεύτερη σεζόν με δύο ακόμα διαφορετικές οπτικές γωνίες από ότι στον προηγούμενο κύκλο, καθώς προστίθενται οι φωνές των πρώην συζύγων του Noah και της Allison.

Η Maura Tierney στο ρόλο της Helen και ο Joshua Jackson, στο ρόλο του Cole αντίστοιχα, τώρα φέρνουν τις δικές τους οπτικές στα επεισόδια, και το κουαρτέτο επιβεβαιώνει ακόμη περισσότερο όχι μόνο το αλάνθαστο της μνήμης, αλλά και το ότι οι άνθρωποι μπορεί να αισθάνονται μοναχικοί ακόμη και μέσα σε μια σχέση.

affair 3

Με το ντεμπούτο της Helen ως αφηγήτριας, η σειρά μας έδωσε επίσης την πρώτη full male nudity σκηνή. Όσο μικρή κι αν ήταν, η σκηνή καταφέρνει να αμβλύνει το χάσμα μεταξύ του γυναικείου και του ανδρικού γυμνού στην τηλεόραση και αυτό οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε στη σειρά! (Ίσως οι σεναριογράφοι να έλαβαν υπόψη τους τον λόγο του Κέβιν Μπέικον για περισσότερο αρσενικό γυμνό στο Χόλυγουντ.)

Tα πιο συναρπαστικά σημεία του κάθε επεισοδίου είναι οι ματιές στο παρόν, όπου οι ήρωες παρουσιάζονται σε τρίτο πρόσωπο και οι χαρακτήρες τους απέχουν αρκετά από τις παρελθοντικές αφηγήσεις. 

Όπως και στην πρώτη σεζόν, τα πιο συναρπαστικά σημεία του κάθε επεισοδίου είναι οι ματιές στο παρόν, όπου οι ήρωες παρουσιάζονται σε τρίτο πρόσωπο και οι χαρακτήρες τους απέχουν αρκετά από τις παρελθοντικές αφηγήσεις τόσο του Noah όσο της Allison, οι οποίες διαφέρουν συνήθως τελείως μεταξύ τους.

Χαρακτηριστικά, σε ένα επεισόδιο του δεύτερου κύκλου σύμφωνα με τις μνήμες του Noah, ο ίδιος είναι ένας χαρούμενος, πολύ εγκάρδιος άνθρωπος που απαλλάσσει την Allison από τις μικρο -απογοητεύσεις μίας κακής μέρας. Αντιθέτως, κατά την Allison ο Noah πάει στο σπίτι της με μελαγχολική διάθεση και αμέσως της φορτώνει τις απογοητεύσεις της δικής του ημέρας. Είναι εξ’ ολοκλήρου στη δική μας κρίση και στη δεύτερη σεζόν ποιον θα πιστέψουμε…

afair2
Maura Tierney

Aξίζει να σημειωθεί ότι για την ερμηνεία της στο “The Affair” η Maura Tierney βραβεύτηκε φέτος με τη Χρυσή Σφαίρα Γυναικείου ρόλου σε Μίνι σειρά.

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b