MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Childhood’s End: υπάρχει “Παράδεισος” στη Γη;

Μια νέα συναρπαστική μίνι-σειρά επιστημονικής φαντασίας κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου στις 22.00 στο κανάλι ΟΤΕ CINEMA 4HD.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Το Childhood’s End θεωρήθηκε ως ένα επαναστατικό έργο επιστημονικής φαντασίας όταν δημοσιεύθηκε το 1953 από τον Βρετανό συγγραφέα Arthur C. Clarke και η μίνι σειρά του καναλιού SyFy ακολουθεί πιστά το βιβλίο.

childhoods end

Το Childhood’s End είναι μια ιστορία που απεικονίζει μια εισβολή εξωγήινων όπως δεν έχετε ξαναδεί στην οθόνη.

Το Childhood’s End είναι μια ιστορία που απεικονίζει μια εισβολή εξωγήινων όπως δεν έχετε ξαναδεί στην οθόνη, όπου οι εξωγήινοι δεν είναι εδώ για να κατακτήσουν την ανθρωπότητα, αλλά για να δώσουν στην ανθρωπότητα μια καλύτερη ζωή.

Αλλά με ποιο κόστος; Ποιο είναι το νόημα της ανθρώπινης ζωής χωρίς αγώνα; Ποιες προκλήσεις παραμένουν όταν οι ασθένειες, η πείνα, ακόμη και η φτώχεια έχουν γίνει παρελθόν; Και ποιος είναι ο σκοπός της ζωής, όταν τα παιδιά μας αρχίζουν να εξελίσσονται σε όντα που ξεπερνάνε την κατανόησή μας;

childhoods end alien spaceships

Το Childhood’s End εξετάζει τα μεγάλα ερωτήματα της ανθρώπινης ύπαρξης και τη θέση του ανθρώπου στο σύμπαν.

Πρωταγωνιστούν:Julian McMahon, Mike Vogel, Charles Dance

Το Childhood’s End ολοκληρώνεται σε 3 επεισόδια που θα προβληθούν στις 2, 3 και 4 Ιανουαρίου 2016. Η διάρκεια κάθε επεισοδίου είναι 120′.

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b