MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Santa Claus Kingdom στο MEC Παιανίας

Το μεγαλύτερο στην Ελλάδα, κλειστό (indoor) χριστουγεννιάτικο Πάρκο το “Santa Claus Kingdom” φιλοξενείται για 4η χρονιά στον εκθεσιακό χώρο του M.E.C. Παιανίας από τις 5 Δεκεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου.

Μαρίνα Πυλαρινού

Το Santa Claus Kingdom στεγάζεται σ’ ένα τεράστιο εσωτερικό χώρο, 13.000 τ.μ., που μένει ανεπηρέαστος από τις κλιματολογικές συνθήκες και συνδυάζει τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με πολλά παιχνίδια δράσης και χειμερινά σπορ, αλλά και δημιουργικά εργαστήρια, θεατρικές παραστάσεις, ζογκλέρ, μάγους και μουσικές εκδηλώσεις.

rollers

Στο Santa Claus Kingdom θα βρείτε περισσότερα από 40 παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους με ένα μόνο εισιτήριο. Ειδικότερα θα συναντήσετε:

  • Τον αληθινό Αϊ- Βασίλη, από το Ροβανιέμι της Λαπωνίας που έρχεται μαζί με το ξωτικό- βοηθό του, το Τόντουτ, για τρίτη χρονιά για να εγκαινιάσει το Πάρκο και να μείνει για λίγες μόνο ημέρες. Φέτος φέρνει ένα ξεχωριστό δώρο, τον ένα και μοναδικό, τον παγοκολλητό του, τον Frodi! Ο Frodi είναι ο χιονάνθρωπος που δεν λιώνει ποτέ! Είναι αστείος, θαρραλέος, παιχνιδιάρης και αγαπάει όσο τίποτε άλλο τα παιδιά. Θα βρίσκεται όλες τις ώρες μέχρι τις 7 Ιανουαρίου στο Santa Claus Kingdom για να παίζει και να φωτογραφίζεται με τα παιδιά! frodi
  • Ιce “Santa Claus Kingdom” Land: Έλατα, χιονονιφάδες, αστέρια και η παγωμένη λίμνη μας περιμένουν στο παγωμένο Βασίλειο του Santa Claus Kingdom! Βουνά με Τσουλήθρες, χιονοσαμπρέλες και η Μοναδική Τεχνητή Πίστα Σκι Αρχαρίων. 
  • Διαδρομή με ποδήλατα Berg (Bikes) 4 x 4 περνά μέσα από τούνελ και μαγεύει μικρούς και μεγάλους!
  • Τεχνητή πίστα σκι και snow board 
  • Φωτογραφηθείτε στο Snow Globe
  • Παγοδρόμιο διαστάσεων 320 τ.μ σε μια από τις μεγαλύτερες πίστες Ice Skating της πόλης μας.
  • Magic Castle Land: Μια ολοκαίνουργια χώρα, ένα περιβάλλον μεσαιωνικού κάστρου, δημιουργείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Santa Claus Kingdom. Εμπνευσμένη από ήρωες παραμυθιών και μεσαιωνικές μάχες έρχεται να δώσει χαρά σε όλα τα παιδιά με τα πρωτότυπα παιχνίδια της. Είναι το μεγαλύτερο action games – φουσκωτό κάστρο που έχετε δει ποτέ! carousel
  • Fun Park Land: Το τεράστιο Carousel με τα Ζώα του Τσίρκου, η Αλυσίδα με τις περιστρεφόμενες καρέκλες , τα αυτοκίνητα και οι μοτοσυκλέτες Super Cross, το διαστημόπλοιο- μίνι σαφάρι, η Σκοποβολή και το Ψάρεμα, ο Ιππόδρομος το Τραινάκι και το Μεγάλο Τραμπολίνο.
  • Christmas Express: Ταξιδέψτε σε όλες τις πρωτεύουσες του κόσμου με το Christmas Express και γνωρίστε τα “Χριστούγεννα στον Κόσμο”. Μια  φαντασμαγορική διαδρομή που θα σας μείνει αξέχαστη!
  • Speed Land: H χώρα των αυτοκινήτων και των παιχνιδιών είναι εδώ με αυτοκίνητα, Formula 1, go kart, galactica tubes, μηχανές και κάθε είδους φανταστικά παιχνίδια για όλους. 

Το Santa Claus Kingdom προσφέρει ακόμα δημιουργικά εργαστήρια, στα οποία ειδικοί παιδαγωγοί κατευθύνουν τα παιδιά να φτιάξουν μόνα τους κάρτες, στολίδια, διακοσμητικά, μπαλονοκατασκευές και δώρα από πολλά και διαφορετικά υλικά. Στον ίδιο χώρο θα συνυπάρχουν καλλιτέχνες για face painting, μάγοι, ζογκλέρ, μασκότ, ξωτικά και πολλά διαδραστικά παιχνίδια!

Και εάν πεινάσετε σας περιμένουν στην “Κουζίνα του “Αϊ – Βασίλη” snack bar, εστιατόρια, καταστήματα με γλυκές απολαύσεις, παγωτά, βάφλες, Grill House, Pop Corn και άλλες λιχουδιές για να χαλαρώσετε όλοι, μικροί και μεγάλοι, και να απολαύσετε την παραμονή σας στο χώρο.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ
Το Santa Claus Kingdom βρίσκεται στο M.E.C. Παιανίας
Η πρόσβαση στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C. Παιανίας είναι πολύ εύκολη μέσω της Λεωφ. Λαυρίου (αριθμός 301) ή μέσω της Αττικής Οδού (Έξοδος 17 – Κάντζα).
Σταθμός προαστιακού Μετρό Κάντζας / σταθμός Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας, από τον οποίο θα υπάρχει ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά με τα λεωφορεία του Santa Claus Kingdom

Το M.E.C. διαθέτει 25.000 τ.μ. δωρεάν χώρους στάθμευσης, γύρω από τις εγκαταστάσεις του

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Για την επίσκεψη σας στο Santa Claus Kingdom μπορείτε να προαγοράσετε το εισιτήριο σας στα παρακάτω σημεία εξασφαλίζοντας προτεραιότητα κατά την είσοδο σας στο Πάρκο αλλά και χαμηλότερη τιμή! Η τιμή των εισιτηρίων στην προπώληση είναι 7 ευρώ για γονείς, 12 ευρώ για παιδιά από τα εξής σημεία: 
www.viva.gr, 11876, σε όλα τα καταστήματα Παπασωτηρίου, Public, Seven Spots & Relaod
Αγορά εισιτηρίων στο Santa Claus Kingdom: Ενιαίο εισιτήριο για όλα τα παιχνίδια, 8 ευρώ για γονείς, 13 ευρώ για παιδιά. Ειδική πολιτική για ανέργους

ΩΡΑΡΙΟ: 5 Δεκεμβρίου 2015 έως 7 Ιανουαρίου 2016
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ: 10 π.μ. – 10 μ.μ.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6199 777

Περισσότερα από Δραστηριότητες
VIMA_WEB3b