MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το Eco Kids Festival στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο Ο.Α.Κ.Α

Το Eco Kids Festival, μια γιορτή για τον πλανήτη απευθυνόμενη σε μικρούς και μεγάλους, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στο Ποδηλατοδρόμιο Ο.Α.Κ.Α

author-image Πένυ Νικολάου

Yπάρχουν πολλά πράγματα που οι γονείς αγωνιούν να δείξουν στα παιδιά τους. Αυτά όμως που δημιουργούν τις πιο ισχυρές εντυπώσεις είναι όσα συνδέονται με βιωματικές εμπειρίες και ξεχωριστές στιγμές που διατηρούν ζωντανή την ανάμνησή τους για πολύ καιρό. Πώς να εξηγήσει κανείς σε ένα παιδί τι ένιωσε περπατώντας σε ένα δάσος ή φροντίζοντας ένα ζώο; Τι να πει για το μεγαλείο του ηλιοβασιλέματος και πώς να διαβαθμίσει τις αποχρώσεις του μπλε που διαχωρίζουν τη θάλασσα από τον ουρανό;
Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο σχεδιάστηκε το Eco Kids Festival, για να χτίσει μια ωφέλιμη, κοινή εμπειρία για γονείς και παιδιά! Μέσα από βιωματικές δράσεις γνωστών περιβαλλοντικών Οργανώσεων, παιχνίδια, ζωγραφική, κηπουρική, χορό και συναυλίες, ολόκληρη η οικογένεια συμμετέχει στη γιορτή. 

Η “Ψαρόσουπα” του Γιώργου Δ. Λεμπέση σε μια νέα μουσική εκδοχή αποκλειστικά για το φεστιβάλ, οι Burger Project με το “Μαμά θα κάνω… live”, η «Μια τρελή τρελή αλφαβήτα με τον άνθρωπο- ορχήστρα» Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο, οι Wedding Singers και οι Jaguar Bombs με διασκευές αγαπημένων τραγουδιών από τα 80s και τα 90s, θα ψυχαγωγήσουν μικρούς και μεγάλους, κλείνοντας με έναν ιδιαίτερα εορταστικό τρόπο την κάθε μέρα του φεστιβάλ. Δε θα λείψουν οι μάγοι, «ο Καραγκιόζης Οικολόγος» του Ηλία Καρελλά, οι ταχυδακτυλουργοί, το face painting και περισσότερες εκπλήξεις που θα ανακοινωθούν σύντομα. 

Με το Eco Kids Festival οι γονείς έρχονται πιο κοντά! Ακολουθούν τα παιδιά στο παιχνίδι, μαθαίνουν για την προστασία του Περιβάλλοντος και φορτίζουν τις μπαταρίες τους.

5752384 orig
Θίασος Σκιών Ηλία Καρελλά

Συμμετέχουν οι οργανώσεις: WWF Hellas, Οργάνωση Γη, Αρχέλων, Δίκτυο Μεσόγειος S.O.S.

Με την αγορά οποιαδήποτε εισιτηρίου έχετε πρόσβαση σε όλες τις δράσεις του φεστιβάλ, χωρίς κάποια άλλη, επιπλέον χρέωση. Τα εργαστήρια των Οικολογικών Οργανώσεων αφορούν μόνο σε παιδιά έως 12 ετών με απαραίτητη την προκράτηση θέσεων.

eco fest
Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Η προπώληση των εισιτήριων θα ξεκινήσει την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου.
Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων στο viva.gr, τηλεφωνικά στο 11 876 και στα καταστήματα Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου, Ιανός, Reload, Media Markt.

ΠΡΟΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ:
Τα εργαστήρια και οι δράσεις των Οικολογικών Οργανώσεων αφορούν μόνο σε παιδιά έως 12 ετών, με απαραίτητη την προκράτηση θέσεων.
Η προκράτηση μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά στο www.ecokids.gr, είτε στον χώρο του φεστιβάλ.

Χώρος: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ Ο.Α.Κ.Α. , Είσοδος από Λεωφόρο Σπύρου Λούη

the wedding singers eco kids festival
The Wedding Singers

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b