MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Chasing Life: Ο πρώτος κύκλος της συγκλονιστικής σειράς κάθε Πέμπτη στον OTE TV

Το ‘Chasing Life’ είναι η αμερικανική διασκευή της ισπανόφωνης δραματικής μεξικανικής τηλεοπτικής σειράς ‘Terminales’ και παρακολουθεί τη ζωή της 24-χρονης έξυπνης και πολλά υποσχόμενης δημοσιογράφου, Έιπριλ Κάρβερ.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Η Έιπριλ επιδιώκει να ανέλθει επαγγελματικά στην εφημερίδα (‘The Boston Post’) όπου εργάζεται εντυπωσιάζοντας την «σκληρή» συντάκτρια της και παράλληλα προσπαθεί να διατηρήσει την αρμονία στη σχέση της με την οικογένειά της, συγκεκριμένα, την μικρότερη και ανεύθυνη αδερφή της που διαρκώς εμπλέκεται σε εφηβικούς μπελάδες, τη μητέρα της, που επίσης μοιάζει να περνάει μία κάπως ετεροχρονισμένη εφηβεία και τη γλυκιά γιαγιά της.

Εκεί όμως που τα πράγματα φαίνεται να βαίνουν καλώς και βλέπει τους κόπους της να ανταμείβονται και τα σχέδια της να πραγματοποιούνται, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική της ζωή (προκύπτει ένα ειδύλλιο με ένα συνάδελφό της από το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ, τον Ντόμινικ), ένα απρόσμενο γύρισμα της μοίρας θα την φέρει αντιμέτωπη με μία τραγική διάγνωση και τον καθηλωτικό φόβο του θανάτου. Είναι η στιγμή που μαθαίνει αναπάντεχα ότι πάσχει από λευχαιμία και η ζωή της αλλάζει ολοκληρωτικά.

Η Έιπριλ διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για την αρρώστια της, σαν να μη θέλει ούτε η ίδια να το πιστέψει, και αυτό την περιορίζει. Σίγουρα δεν βοηθάει και το ότι κάθε φορά που νιώθει έτοιμη να ανακοινώσει την είδηση, το πρόσωπο στο οποίο μιλάει λέει το λάθος πράγμα και την κάνει να κλείνεται ξανά. «Μου αρέσει ότι δεν υπάρχει δράμα μαζί σου», λέει χαρακτηριστικά ο Ντόμινικ κατά τη διάρκεια μίας συζήτησης όπου φαίνεται ότι είναι έτοιμη να του αποκαλύψει την αρρώστια της…

Η σειρά θέλει κυρίως να μας πει κάτι εύλογο, αλλά σημαντικό: δίπλα σε μια διάγνωση καρκίνου μεγάλο μέρος της ζωής αρχίζει να μοιάζει ασήμαντο, αλλά μόνο αυτό δεν είναι. Η υπόθεση εστιάζει τόσο πολύ στη φιλία, την οικογένεια και τον έρωτα που σε κάνει πολλές φορές να ξεχνάς τον καρκίνο από τον οποίο πάσχει η Έιπριλ. Η ηρωίδα αρνούμενη να εγκαταλείψει τα όνειρα της και τους ανθρώπους που αγαπά, θα δώσει την πιο σκληρή μάχη της ζωής της αντλώντας δύναμη κι ελπίδα από τις πιο απίθανες πηγές.

Την Έιπριν υποδύεται η Ιτάλια Ρίτσι (‘Δον Ζουάν’, ‘Οι Επιζήσαντες’) και την μητέρα της η Μέρι Πέιτζ Κέλερ η οποία έχει συμμετάσχει σε επεισόδια κάποιων από τις πιο δημοφιλείς αμερικανικές τηλεοπτικές σειρές όπως ‘Nip Tuck’, ’Criminal Minds’, ‘24’, ‘Mad Men’, ‘CSI: Crime Scene Investigation’, ’Hart of Dixie’ και ‘Pretty Little Liars’.

Η σειρά προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 22.00 στο OTE CΙΝΕΜΑ 4HD.

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b