Δωρεάν πατινάζ για όλους στο Παγοδρόμιο Ice n Skate
Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, το Μόνιμο Παγοδρόμιο Αθήνας “Ice n Skate” διοργανώνει ημέρα δωρεάν εισόδου για πατινάζ και προσφέρει, σε όσους θέλουν, δωρεάν ομαδικά μαθήματα πατινάζ από τις 12.30 έως τις 23.00 το βράδυ.

A
A
Στα πλαίσια της προσπάθειας να διαδοθούν τα αθλήματα του πάγου, δίνεται η ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να δοκιμάσουν την ισορροπία τους με παγοπέδιλα σε μια παγοπίστα 800 τ.μ., μέσα σε κτίριο με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές.
Οι συνοδοί, ή όσοι δεν θα τολμήσουν στον πάγο, θα παρακολουθήσουν τα δρώμενα στην πίστα από την καφετέρια, θα σερφάρουν στο internet δίπλα στη θαλπωρή του τζακιού ή θα γνωρίσουν το μοναδικό εξειδικευμένο κατάστημα παγοδρομίας στην Ελλάδα, που λειτουργεί στον ίδιο χώρο.
Το παγοδρόμιο ICE n SKATE βρίσκεται σε απόσταση 10 λεπτών από το κέντρο της Αθήνας, δίπλα στο σταθμό μετρό «Ελαιώνας».
Επιπλέον, όσοι θέλουν να συμμετάσχουν σε δωρεάν εισαγωγικό ομαδικό μάθημα πατινάζ διάρκειας 25 λεπτών περίπου, μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή τηλεφωνικά στο 6972823506 μέχρι και την 21η Νοεμβρίου.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Η πόρνη από πάνω: Επιστρέφει για 14η χρονιά με την Κατερίνα Διδασκάλου – Πρεμιέρα στον Νέο Ακάδημο
Η Καρυάτιδα!, του Γιώργου Καπουτζίδη το φθινόπωρο στο Θέατρο Κάππα
Ο «Αίας» του Γιώργου Νανούρη για μία παράσταση στο Θέατρο Λυκαβηττού
Η Κασέτα του Μελωδία για την Αρλέτα στο Ηρώδειο
Οι παραστάσεις αρχαίου δράματος που θα δούμε στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο
Juan Diego Florez: Ο κορυφαίος λυρικός τενόρος στο Ηρώδειο
Η Σακατεμένη Κούκλα, του Besik Kharanauli στο Θέατρο Δρόμος
Όσα θα δούμε τη νέα σεζόν στο Θέατρο Δρόμος – Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα για το 2025-26
Ελευθερία και αυτοδιάθεση (και) το καλοκαίρι: Γυμνές απέναντι σε όλα
Ανδρομάχη του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαρίας Πρωτόπαππα σε καλοκαιρινή περιοδεία