Το νέο single του Σάκη Ρουβά με κινηματογραφικό video clip
Ο κορυφαίος Έλληνας ποπ σταρ Σάκης Ρουβάς, παρουσιάζει το νέο του single “Δύο Θεοί” μέσα από ένα εντυπωσιακό κινηματογραφικό video clip, τα γυρίσματα του οποίου έγιναν εξ’ ολοκλήρου στο νησί της Τήνου και διήρκησαν τρεις ημέρες.
Monopoli Team
23.10.2015
A
A
Το αυθεντικό ελληνικό τοπίο κυριαρχεί στο πρωτότυπο σενάριο που οπτικοποιεί το τραγούδι με μία απόλυτα κινηματογραφική προσέγγιση, στα πρότυπα ταινίας μικρού μήκους σε σκηνοθεσία του Θανάση Τότσικα.
Στα πλαίσια αυτής της προσέγγισης δόθηκε μια πρωτόγνωρη, σχεδόν μαγική, διάσταση στην ιστορική γυάλινη φιάλη της Coca- Cola.
Η προβολή των digital trailers έχει καταγράψει ρεκόρ αναπαραγωγής στα social media με δεκάδες χιλιάδες likes και shares.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Polar bear trend: Η λευκή οικολογική γούνα είναι το αξεσουάρ των γιορτών
Αναζητώντας την Ελένη, της Νατάσας Νταϊλιάνη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Ξεκίνα από την Αρχή και συνέχισε μέχρι Να φτάσεις στο Τέλος, από την ομάδα κι όμΩς κινείται στο Θέατρο Ροές
Μάρθα Φριντζήλα: Στο Κύτταρο και τον Ιανουάριο – Με το Kubara Project Reloaded
Οι Garbage στο Release Athens 2026 – Μαζί με τον Moby
Jazz στο Μουσείο: Το Sunny Side Trio στο Ίδρυμα Γουλανδρή
Το Ξενοδοχείο Η Νύχτα που Πέφτει, του Νάνου Βαλαωρίτη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
50 χρόνια Θεσσαλικό Θέατρο: Ο «Μισάνθρωπος» της Ιόλης Ανδρεάδη σε Λάρισα και Αθήνα
Χριστούγεννα στο θέατρο #3: Έργα Ελλήνων συγγραφέων
Χριστούγεννα στο θέατρο #2: Έργα κλασικών & σύγχρονων ξένων δημιουργών