MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

DOWNTON ABBEY: ο 6ος και τελευταίος κύκλος έρχεται στον OTE TV

Από τις 29 Σεπτεμβρίου και κάθε Τρίτη στις 22.00, θα προβάλλεται ο 6ος και τελευταίος κύκλος της επιτυχημένης αγγλικής δραματικής σειράς εποχής «Downton Abbey» στο OTE CINEMA 4HD. Το βραβευμένο με 3 Χρυσές Σφαίρες, 11 Emmy και 2 BAFTA «Downton Abbey» έρχεται αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV, λίγο μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της σειράς στην Μ. Βρετανία. Λίγες ώρες πριν, θα προβληθεί επίσης σε πρώτη προβολή, το τελευταίο -9o- επεισόδιο του 5ου κύκλου.

Monopoli Team

Η σειρά από τον 1ο μέχρι και τον 6ο κύκλο παρακολουθεί τις δοκιμασίες, τις ταλαιπωρίες, τα οικογενειακά και ερωτικά δράματα των μελών της αριστοκρατικής οικογένειας Κρόουλι αλλά και των υπηρετών τους που ζούνε όλοι μαζί στο Yorkshire της Αγγλίας, στον μεγαλοπρεπή πύργο του Ντάουτον.

150320-news-downton-abbey

Το χρονικό της υπόθεσης ξεκίνησε το 1912 και στη διάρκεια των πέντε ως τώρα σεζόν έχουμε δει πώς επηρέασαν τις ζωές των κεντρικών ηρώων ορισμένα από τα πιο σημαντικά ιστορικά γεγονότα της περιόδου κατά την οποία εκτυλίσσεται η ιστορία όπως: το ναυάγιο του Τιτανικού, το ξέσπασμα του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, η Ισπανική πανδημία γρίπης, το σκάνδαλο Marconi, η περίοδος του μεσοπολέμου και ο σχηματισμός του Ιρλανδικού ελεύθερου κράτους, οι γενικές εκλογές του 1923 στη Μεγάλη Βρετανία και άλλα πολλά.

should-downton-abbey-season-6

Τώρα, στον έκτο κύκλο, το «Downton Abbey» κλείνει αυλαία με οκτώ επεισόδια που πιάνουν δράση έξι μήνες μετά το τέλος του πέμπτου κύκλου και που θα διαδραματίζονται τα έτη 1925, 1926 και 1927 με το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο επεισόδιο να είναι το ένατο και τελευταίο ολόκληρης της σειράς. Σε αυτόν τον τελευταίο κύκλο της σειράς, η επιβίωση του πύργου του Ντάουτον κρέμεται πλέον από μια κλωστή, με το προσωπικό να μειώνεται και τα μέλη της οικογένειας να προσπαθούν να αντεπεξέλθουν σε ένα μέλλον που δεν τους βρίσκει έτοιμους. «Η τελευταία σεζόν της σειράς έχει τη γεύση του τέλους μιας ολόκληρης εποχής», δηλώνει ο Χιου Μπόνεβιλ που θα υποδυθεί για τελευταία φορά τον Ρόμπερτ Κρόουλι.

da

«Αυτή τη φορά ο Ρόμπερτ προσαρμόζεται στην εποχή. Βλέπει ότι η αλλαγή είναι απαραίτητη. Θέλει να συντηρήσει το καλύτερο από το παρελθόν αλλά καταλαβαίνει πλέον πως το μέλλον παραμονεύει», συμπληρώνει ο Μπόνεβιλ. «Αν μπορούσα να σταματήσω την Ιστορία, ίσως θα το έκανα. Αλλά δεν μπορώ, Κάρσον, γιατί ούτε εσύ ούτε κι εγώ μπορούμε να κρατήσουμε το χρόνο ακίνητο» ακούγεται να λέει χρακτηριστικά ως Μπόνεβιλ Ρόμπερτ Κρόουλι στο πρώτο trailer της τελευταίας, για πάντα, σεζόν του «Downton Abbey», σε μια μελαγχολική αναφορά σ’ ολόκληρη την πορεία της οικογένειας που είδε τον κόσμο ν’ αλλάζει και, θέλοντας ή μη, προχώρησε πάνω στο κύμα της μοντέρνας εποχής.

Εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο ακολούθησαν το ταξίδι της οικογένειας Crawley και αυτών που τους υπηρετούν για τα τελευταία πέντε χρόνια. 

«Εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο ακολούθησαν το ταξίδι της οικογένειας Crawley και αυτών που τους υπηρετούν για τα τελευταία πέντε χρόνια. Αναπόφευκτα έρχεται μια στιγμή όπου όλα τα σίριαλ τελειώνουν και το “Dowton Abbey” δεν θα είναι η εξαίρεση. Υποσχόμαστε έναν τελικό κύκλο γεμάτο δράμα και ίντριγκα, αλλά με τον επιπρόσθετο ενθουσιασμό του να ανακαλύψουμε πώς και που θα καταλήξουν όλα…» δήλωσε ο executive producer του «Downton Abbey» Γκάρεθ Νίμι ενώ ο δημιουργός της σειράς, Τζούλιαν Φέλοους, περιγράφοντας την τελευταία σεζόν είπε ότι «θα ξεδιαλύνουν πολλές καταστάσεις». Αυτό σημαίνει άραγε ότι θα βρουν επιτέλους οι ήρωες την ευτυχία; Θα το μάθουμε πολύ σύντομα…

Ναταλία Αποστολοπούλου

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b