MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Weekend Agenda 25 – 27 Σεπτεμβρίου: 5 εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσετε!

Οι δικές μας επιλογές από παραστάσεις, φεστιβάλ, εκθέσεις, ταινίες και πολλές άλλες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 25 έως την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου και αξίζουν την προσοχή σας!

author-image Μαρία Γεωργιλάκη
1. Μία αξέχαστη βραδιά με πολύ τραγούδι, χορό και κέφι!
mouzourakis megaro

Ο Πάνος Μουζουράκης στον Κήπο του Μεγάρου Μοσυικής
Σε αυτή τη μεγάλη γιορτή αγάπης, θα έχουμε την ευκαιρία ν’ απολαύσουμε την ξεχωριστή φωνή του καλλιτέχνη σε τραγούδια δικά του καθώς και σε πρωτότυπες έως και χιουμοριστικές διασκευές από ελληνικά και ξένα τραγούδια που τον σημάδεψαν: ροκ, swing μέχρι αγαπημένα ελληνικά τραγούδια σε εντελώς νέες εκδοχές καθώς και κάποια από τα ολοκαίνουργια τραγούδια που ετοιμάζει, μεταξύ αυτών και το ειδικά για την περίσταση “Στο Βάθος Κήπος”.

Τιμές: Προπώληση 10€ | Ταμείο: 12€
Πότε; Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Που;
 Κήπος Μεγάρου Μουσικής Αθηνών

 
2. Ένας στοχασμός για τον άνθρωπο, τη ζωή και το θάνατο
thanatos agrotis

Ο Θάνατος και ο Αγρότης στο Faust
Το Θέατρο Faust παρουσιάζει από τις 24 Σεπτεμβρίου το έργο του Johannes von Tepl “O Θάνατος και ο Αγρότης”, σε μετάφραση του Αντώνη Πέρη και θεατρική διασκευή, δραματουργική επεξεργασία και σκηνοθεσία της Ρούλας Πατεράκη. Γραμμένο περίπου το 1400 μ.Χ. είναι ένα πολύ ιδιαίτερο προαναγεννησιακό κείμενο, που πραγματεύεται τη βαθιά αντιπαλότητα του ανθρώπου με τον θάνατο. Στο ρόλο του Αγρότη ο Αλέκος Συσσοβίτης και στο ρόλο του Θανάτου η Ρούλα Πατεράκη.

Τιμές: 12€ και 10€ μειωμένο (για φοιτητές και άνεργους)
Πότε;
 Σάββατο 21.00 και Κυριακή 20.00
Που;
 Θέατρο Faust, Καλαμιώτου 11 & Αθηναϊδος 12, Αθήνα

3. Για 21η χρονιά, οι Νύχτες Πρεμιέρας είναι εδώ, πιο ενδιαφέρουσες από ποτέ!
nuxtes premieras weekend

Φεστιβάλ Νύχτες Πρεμιέρας
To Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας ιδρύθηκε από την Κινηματογραφική Εταιρεία Αθηνών (Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία) με σκοπό να φωτίσει άγνωστες πτυχές του ποιοτικού ανεξάρτητου κινηματογράφου, να αναδείξει τις καλύτερες από τις μεγάλες ταινίες της σεζόν, προτείνοντάς τις στους θεατές, και να γίνει η ιδανική εισαγωγή κάθε κινηματογραφικής σεζόν. Δείτε όλο το πρόγραμμα και τους χώρους που προβάλλονται οι ταινίες για την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, στο παραπάνω link.


4. Μια καθηλωτική οπτική και ακουστική εμπειρία για πρώτη φορά στον κόσμο
drops of breath upobruxia parastasi

Drops of Breath: υποθαλάσσια χορογραφία στο Σούνιο!
Μια πολυσυλλεκτική ομάδα υποβρύχιων χορευτών, μεταξύ αυτών και χορευτές με αναπηρία, μάς μεταφέρουν στις 25, 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2015 σε έναν υδάτινο κόσμο, όπου η μαγική αίσθηση της απουσίας της βαρύτητας και της απόλυτης ελευθερίας κινήσεων αναδεικνύουν την ισότητα μέσα από την ετερότητα, την κατανόηση του ίσου δικαιώματος στην αναπνοή, ως το ύψιστο μέσο διατήρησης και εξέλιξης της ζωής.
Για πρώτη φορά στον κόσμο, οι χορογράφοι Sophie Bulbulyan (DK-BEL/Γαλλία) και Αποστολία Παπαδαμάκη (Quasi Stellar/Ελλάδα), σε συνεργασία με τη Λία Χαράκη (Pelma/Κύπρος) και μια ομάδα καλλιτεχνών από δώδεκα συνεργαζόμενες χώρες* παρουσιάζουν μια υποθαλάσσια χορευτική-εικαστική παράσταση με υποβρύχιο κοινό.

Τιμές; Υποβρύχιο εισιτήριο 80€, εισιτήριο για την επιφάνεια 30€, εισιτήριο οθόνης 20€, εισιτήριο οθόνης για παιδιά έως 12 ετών 10€
Πότε; 
25, 26, 27 Σεπτεμβρίου
Πού;
 Αττική, Παραλία Ακρωτηρίου Σουνίου

5. Τα ξεκαρδιστικά Minions αποκτούν επιτέλους την δική τους ταινία!
minions cinema 2015 
Minions
Η συνάντηση των Minions με ορισμένους μνημειώδεις κακούς της ανθρωπότητας – και της έβδομης τέχνης- είναι όλα τα λεφτά σε αυτό το πρίκουελ του «Εγώ ο απαισιότατος». Αρχές των 60ς κάπου στη Νέα Υόρκη και τα δύσμοιρα Minions έχουν μείνει χωρίς αφεντικό! Ταγμένα από τη φύση τους να υπηρετούν τον πιο σατανικό κακό της εκάστοτε εποχής, τα κίτρινα «ζιζάνια» έχουν ορφανέψει αλλά το κενό στη ζωή τους καλούνται να καλύψουν οι Κέβιν, Στιούαρτ και Μπομπ, που θα ταξιδέψουν στο Ορλάντο για να παρευρεθούν σε ένα συνέδριο Κακών και εκεί θα ανακαλύψουν τον έρωτα της ζωής τους, την σούπερ-κακιά Σκάρλετ Κατάστροφη!

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b