MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μια εβδομάδα με καταιγιστική δράση στον ΟΤΕ ΤV!

Για τους φίλους των action movies και θρίλερς το ραντεβού την εβδομάδα 14-20 Σεπτεμβρίου δίνεται στο κανάλι OTE Cinema 1HD!

The Transporter
author-image Μάρη Τιγκαράκη

BIG BAD WOLVES (Στο Στόμα των Λύκων)
big-bad-wolves

H καλύτερη ταινία της χρονιάς (2013 της σύμφωνα με τον Quentin Tarantino. Η δεύτερη ταινία των Navot Papushado και Aharon Keshales (Rabies), είναι ένα αγωνιώδες, αλλά και κωμικό θρίλερ. Η σκηνοθετική προσέγγιση κινείται ανάμεσα στην υπονοούμενη και την απερίφραστη βία. Μια σειρά από βίαιες δολοφονίες κοριτσιών διασταυρώνει τις ζωές τριών αντρών με αναπάντεχα αποτελέσματα. Ο πατέρας του τελευταίου θύματος αναζητά εκδίκηση, ένας αυτόκλητος αστυνομικός λειτουργεί εκτός των ορίων του νόμου και ο βασικός ύποπτος – ένας δάσκαλος θρησκευτικών- πέφτει στα αδίστακτα χέρια τους. Ένα θρίλερ με μπόλικο μαύρο χιούμορ και σκηνές έντονης αγωνίας!
H ταινία κάνει πρεμιέρα στο OTE Cinema 1HD τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου

THE TRANSPORTER 1 & 2
Νon stop καταιγιστική δράση μπορείτε ν’ απολαύσετε την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου στο κανάλι OTE Cinema 1HD που προβάλει τις ταινίες The Transporter (21.00) και Τhe Transporter 2 (23.00).
Στην πρώτη ταινία ένας μεταφορέας “ύποπτων” πακέτων που δεν ενδιαφέρεται ποτέ για το περιεχόμενό τους, κάνει το λάθος να ανοίξει ένα από αυτά, απ’ όπου ξεπροβάλλει μια όμορφη Ασιάτισσα. Μπλέκει μαζί της σε μια επικίνδυνη περιπέτεια με μια συμμορία εμπόρων λευκής σαρκός.
H ταινία κάνει πρεμιέρα στο OTE Cinema 1HD την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου (21.00)

2005-TRANSPORTER-2

Στο The Transporter 2, oι ταχύτητες ανεβαίνουν ακόμα περισσότερο! Ο Frank Martin είναι ένας επαγγελματίας οδηγός, που ζει στο Μαϊάμι, όπου και αντικαθιστά στη δουλειά ένα φίλο του ως σοφέρ ενός κυβερνητικού αξιωματικού της δίωξης ναρκωτικών. Ο αξιωματικός και η οικογένειά του δέχονται απειλές ότι θα απαγάγουν το γιο τους. Χωρίς να το καταλάβει, ο Frank βρίσκεται μπλεγμένος σε μια ιστορία και καλείται τώρα από τη μια να προστατεύσει το παιδί και από την άλλη να ξεσκεπάσει αυτούς που κρύβονται πίσω από την απαγωγή.
Οι δύο ταινίες παραγωγής του Λικ Μπεσόν, με τα εντυπωσιακά εφέ, και τους γρήγορους ρυθμούς θα εντυπωσιάσουν τους φίλους των action movies!
H ταινία κάνει πρεμιέρα στο OTE Cinema 1HD την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου (23.00)

THE PURGE: ANARCHY
the-purge-anarchy-images

Το Κυριακάτικο Blockbuster θα συγκινήσει ιδιαίτερα τους φίλους των action θρίλερς! Πρόκειται γι ατο σίκουελ της ταινίας του 2013 «Κάθαρση», η οποία «έσπασε ταμεία» και έφτασε στο νούμερο 1 του Αμερικάνικου box office, που φέρει εκ νέου τη σκηνοθετική και σεναριακή υπογραφή του Τζέιμς ΝτεΜόνακο.α
Οι δρόμοι πέντε ανθρώπων διασταυρώνονται από ανάγκη κι από απόγνωση τη βραδιά της ετήσιας Κάθαρσης, στη διάρκεια της οποίας όλα τα εγκλήματα –ακόμη και τα πιο φριχτά– είναι νόμιμα, ενώ όλα τα νοσοκομεία και τα αστυνομικά τμήματα στις Η.Π.Α. έχουν βάλει λουκέτο. Καθένας μόνος του και όλοι μαζί θα προσπαθήσουν να επιβιώσουν από τη βία και την αναρχία που ξεσπούν την αιματοβαμμένη αυτή νύχτα.
H ταινία κάνει πρεμιέρα στο OTE Cinema 1HD την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b