MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: πού θα πάτε και πώς θα διασκεδάσετε δωρεάν!

Μπορεί να διανύουμε δύσκολες μέρες και η διάθεσή μας να έχει πέσει αρκετά, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έρχεται Σαββατοκύριακο και μαζί του οι δωρεάν προτάσεις του monopoli.gr! Εκμεταλευτείτε το!

author-image Μαρία Γεωργιλάκη
Το μάθημα Κινητήρας ΧΘ με την Αντιγόνη Γύρα, δωρεάν για όλο τον Ιούλιο
mathima xorou kinitiras
Το μάθημα Κινητήρας ΧΘ με την Αντιγόνη Γύρα ξανανοίγει από τις 6 Ιουλίου και για όλο τον Ιούλιο θα είναι με ελεύθερη συνεισφορά για όλους. Το μάθημα ΚινητήραςΧΘ είναι ένα μάθημα που συνδυάζει σύγχρονες τεχνικές χορού και θεάτρου μέσα από τη ματιά των ανθρώπων του Κινητήρα. Μέσα στο μάθημα δίνεται έμφαση στη σωματική και θεατρική έκφραση, τη δημιουργική άσκηση του σώματος και της φωνής καθώς και την ανάπτυξη της ομαδικότητας μέσα απο τις παραστατικές τέχνες.

Υπαίθριες μουσικές εκδηλώσεις όλο το καλοκαίρι ζωντανεύουν το κέντρο της Αθήνας!
sumfoniki orxistra

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων επιδιώκοντας να χαρίσει μία νέα μουσική πνοή στην πόλη δημιουργεί ένα «νοητό τρίγωνο», Πεζόδρομος Βουκουρεστίου – Προπύλαια Πανεπιστημίου Αθηνών – Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων, που θα αποτελέσουν κεντρικά σημεία συνάντησης της Big Band, της Συμφωνικής Ορχήστρας, της Χορωδίας και της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων. Το Σάββατο 11 Ιουλίου στις 21.00 η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων αναλαμβάνει να σας ψυχαγωγήσει στην Πλατεία Δουργουτίου.

Φεστιβάλ στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού: όλο το πρόγραμμα
peridis-2
Μία νέα πολιτιστική διάσταση αποκτά φέτος το καλοκαίρι το Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού με το Φεστιβάλ, που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων από 14 Ιουνίου έως 12 Ιουλίου, ως έναν από τους βασικούς άξονες των εκδηλώσεών του «Καλοκαίρι στην Αθήνα 2015». Συγκεκριμένα την Παρασκευή 10 Ιουλίου θα προβληθεί η κινηματογραφική ταινία “Ο Άνθρωπος από τη Γαλλία” του Γουίλιαμ Φρίντκιν στο πλαίσιο του 5th Athens Open Air Film Festival, ενώ την Κυριακή 12 Ιουλίου στη σκηνή του θεάτρου θα βρεθέι ο Ορφέας Περίδης για μια μεγάλη συναυλία.

5ο Athens Open Air Film Festival: προβολές ταινιών με ελεύθερη είσοδο!
open air festival
Για πέμπτη συνεχή χρονιά, το “Athens Open Air Film Festival”, η μεγαλύτερη υπαίθρια κινηματογραφική γιορτή της Αθήνας, θα μετατρέψει, από τον Ιούνιο μέχρι τον Σεπτέμβριο, τα ομορφότερα και πιο απρόσμενα σημεία της πόλης σε υπαίθριες αίθουσες προβολής, με ελεύθερη είσοδο! Ο πεζόδρομος της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, το Άλσος Πετραλώνων, το πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος, το Μουσείο Μπενάκη, το Βυζαντινό Μουσείο, η πλατεία Αυδή, το Άλσος Νέας Σμύρνης, και πολλά άλλα πάρκα, πλατείες, πεζόδρομοι αλλά και ιστορικοί θερινοί κινηματογράφοι της Αθήνας θα λειτουργήσουν ως υπαίθριες αίθουσες.

 
Φεστιβάλ Καραγκιόζη στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας
karagkiozis22
Το Θέατρο σκιών του Κώστα Σπυρόπουλου έρχεται να μας διασκεδάσει με την παράσταση «Ο Θρίαμβος του Καραγκιόζη» το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Ιουλίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας (Κύπρου και Προύσσης) στο πλαίσιο των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη.
 
Λαμβάνοντας υπόψην τις παρούσες οικονομικές συνθήκες, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, ενημερώνει ότι οι εγγεγραμμένοι χρήστες των Κολυμβητηρίων και Γυμναστηρίων του Οργανισμού, μπορούν να χρησιμοποιήσουν δωρεάν τις εγκαταστάσεις για τον Ιούλιο, χωρίς να καταβάλλουν τη μηνιαία συνδρομή τους. Όσοι έχουν καταβάλλει το αντίτιμο της συνδρομής του Ιουλίου, θα χρησιμοποιήσουν δωρεάν τις εγκαταστάσεις το Σεπτέμβριο.

Κινηματογραφικές προβολές σε υπαίθριους χώρους της Γλυφάδας
sinema-o-paradeisos-1

Ένα καλοκαίρι κινηματογραφικών προβολών σε υπαίθριους χώρους και σε ορισμένες από τις πιο ωραίες “γωνιές” της πόλης μας, διοργανώνει ο Δήμος Γλυφάδας. Μέχρι και τον Αύγουστο, γνωστές ταινίες του ελληνικού και παγκόσμιου κινηματογράφου θα προβάλλονται σε πλατείες και άλλους δημοτικούς χώρους, με την είσοδο να είναι ελεύθερη για όλους. Συγκεκριμένα, την Κυριακή 12 Ιουλίου στον Άγιο Νικόλαο, θα προβληθεί η ελληνική ταινία “Μάγκες και Μόρτισσες” με τους Ντίνος Ηλιόπουλος και Νίκος Τσούκας.

 

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b