MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: πού θα πάτε και πώς θα διασκεδάσετε δωρεάν!

Αυτό το Σαββατοκύριακο λέμε “ναι” στην έξοδο και τις δωρεάν προτάσεις της πόλης, γιατί παρόλο τις δύσκολες μέρες που διανύουμε, η ψυχαγωγία πάντα μας ανεβάζει τη διάθεση!

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Opening Party για το 3ο Bollywood Festival με είσοδο ελεύθερη
bollywood party

To 3o Bollywood Festival είναι γεγονός και διοργανώνει ένα opening party για να το γιορτάσει! Ένα πάρτυ καλωσορίσματος γεμάτο χορευτικές εκπλήξεις, όπου όλοι οι φίλοι και προσκεκλημένοι του Φεστιβάλ πρέπει να είναι εκεί! Το πάρτυ διοργανώνεται στο κτίριο Δ7 της Τεχνόπολης (ΝΕΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ) και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους! Προσφέρονται ινδικά σνακς από το Jaipur Palace και στον ήχο η Ισιδώρα από την Isis Sound για να σας ψυχαγωγήσει με τις μουσικές επιλογές της.

The Holy Bachelorette in the Wedding Cave του Αντώνη Βολανάκη στο Φεστιβάλ Αθηνών
the holy bachelorette 2

Ο Αντώνης Βολανάκης παρουσιάζει από 1 Ιουλίου την έκθεση “The Holy Bachelorette in the Wedding Cave”, όπου αναπλάθει, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, τον μύθο της Πηνελόπης και την περίεργη κατάληξη των δώδεκα υπηρετριών της, τις οποίες και σκότωσε ο Οδυσσέας κατά την επιστροφή του στην Ιθάκη. Η πρωτότυπη αυτή βίντεο-εγκατάσταση παντρεύει το ντοκιμαντέρ με τα εικαστικά και σχετίζεται ιδιαίτερα με την Πηνελοπιάδα της βραβευμένης συγγραφέως Μάργκαρετ Άτγουντ. 

The Meet Market του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων
meet market ioulios

Το καλοκαίρι έχει έρθει και οι διακοπές πλησιάζουν επικίνδυνα… Το τελευταίο Meet Market της σεζόν γίνεται στον καταπληκτικό κήπο του κτιρίου του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων στις 4 & 5 Ιουλίου για να αποχαιρετιστούμε και να κάνουμε τις τελευταίες καλοκαιρινές αγορές. Πάνω από 50 πάγκοι με ότι μπορεί να χρειαστεί ο καθένας και ακόμα περισσότερα, street food, δροσερά κοκτέηλ και ροφήματα, υπέροχες μουσικές με θέα την Ακρόπολη και όλοι οι διοργανωτές, συνθέτουν ένα από τα πιο όμορφα event της Αθήνας.

Υπαίθριες μουσικές εκδηλώσεις όλο το καλοκαίρι ζωντανεύουν το κέντρο της Αθήνας!
sumfoniki orxistra

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων επιδιώκοντας να χαρίσει μία νέα μουσική πνοή στην πόλη δημιουργεί ένα «νοητό τρίγωνο», Πεζόδρομος Βουκουρεστίου – Προπύλαια Πανεπιστημίου Αθηνών – Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων, που θα αποτελέσουν κεντρικά σημεία συνάντησης της Big Band, της Συμφωνικής Ορχήστρας, της Χορωδίας και της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων. Το Σάββατο 4 Ιουλίου στις 14.00 η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων αναλαμβάνει να σας ψυχαγωγήσει στον Πεζόδρομο της οδού Βουκουρεστίου.

Φεστιβάλ στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού: όλο το πρόγραμμα
germa lorka
Μία νέα πολιτιστική διάσταση αποκτά φέτος το καλοκαίρι το Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού με το Φεστιβάλ, που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων από 14 Ιουνίου έως 12 Ιουλίου, ως έναν από τους βασικούς άξονες των εκδηλώσεών του «Καλοκαίρι στην Αθήνα 2015». Συγκεκριμένα το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η θεατρική παράσταση “Γέρμα” του Λόρκα, από τη θεατρική ομάδα ενηλίκων του Πολιτιστικού Κέντρου Κάτω Πατησίων.

5ο Athens Open Air Film Festival: προβολές ταινιών με ελεύθερη είσοδο!
open air festival
Για πέμπτη συνεχή χρονιά, το “Athens Open Air Film Festival”, η μεγαλύτερη υπαίθρια κινηματογραφική γιορτή της Αθήνας, θα μετατρέψει, από τον Ιούνιο μέχρι τον Σεπτέμβριο, τα ομορφότερα και πιο απρόσμενα σημεία της πόλης σε υπαίθριες αίθουσες προβολής, με ελεύθερη είσοδο! Ο πεζόδρομος της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, το Άλσος Πετραλώνων, το πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος, το Μουσείο Μπενάκη, το Βυζαντινό Μουσείο, η πλατεία Αυδή, το Άλσος Νέας Σμύρνης, και πολλά άλλα πάρκα, πλατείες, πεζόδρομοι αλλά και ιστορικοί θερινοί κινηματογράφοι της Αθήνας θα λειτουργήσουν ως υπαίθριες αίθουσες.

 
Έκθεση φωτογραφίας του Βασίλη Βρεττού στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών
ekthesi basili brettou

Το φεστιβάλ Αθηνών φιλοξενεί φέτος μια ξεχωριστή έκθεση φωτογραφίας του εικαστικού-φωτογράφου Βασίλη Βρεττού, στην οποία γνωστά ή άγνωστα πρόσωπα σκηνοθετούν τον εαυτό τους και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανατίζει. Το αποτέλεσμα είναι αληθινά εντυπωσιακό, όπως θα έχετε την ευκαιρία να δείτε, στην έκθεση που θα φιλοξενηθεί στην Πειραιώς 260, από την 1 Ιουνίου ως τις 31 Ιουλίου, στο Θέατρο Πειραιώς 260, με είσοδο δωρεάν.

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b