Ο Καραγκιόζης ταξιδεύει στις γειτονιές της πόλης με είσοδο ελεύθερη!
Η πιο ξέγνοιαστη εποχή του χρόνου συνδυάζεται με το χιούμορ και το γέλιο που προσφέρει η πιο κλασική φιγούρα των παιδικών μας χρόνων, στις παραστάσεις «Ο καραγκιόζης κατακτά την Αθήνα» από το Θέατρο Σκιών Σ. Χαρίδημου, που παρουσιάζει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων στις πλατείες και τις γειτονιές της πόλης έως τον Σεπτέμβριο.
A
A
Την Πέμπτη 11 Ιουνίου στις 21.00 ο καραγκιόζης συναντά το κοινό στην Πλατεία Χελντράιχ στο Ν. Κόσμο και στον Πεζόδρομο Κυκλώπων και Θεσσαλονίκης στα Άνω Πετράλωνα, αντίστοιχα.
Την Τρίτη 16 Ιουνίου στις 21.00 μικροί και μεγάλοι δίνουν ραντεβού με το Θέατρο Σκιών Σ. Χαρίδημου στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγ. Ανδρέα στη Λαμπρινή (Άνω Πατήσια) και την Τρίτη 23 Ιουνίου την ίδια ώρα στο Παρκάκι των οδών Πατησίων και Κύπρου.
Τέλος, στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικού χαρακτήρα του Οργανισμού, η παράσταση «Ο καραγκιόζης κατακτά την Αθήνα» από το Θέατρο Σκιών Σ. Χαρίδημος θα παρουσιαστεί στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS την Τετάρτη 24 Ιουνίου στις 21.00 στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Αθήνας.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ο Daredevil επιστρέφει – Οι σειρές και οι ταινίες που θα δεις αυτή την εβδομάδα στην TV
Free City: Οι δωρεάν εκδηλώσεις της εβδομάδας 23-27 Μαρτίου
Το θέατρο της Δευτέρας: «Οι Καρέκλες»
8 ερωτήσεις και απαντήσεις για τη λιποπρωτεΐνη άλφα
Από την Ευρώπη στην Αμερική: Η ΚΟΑ επιστρέφει στο Μουσείο Ακρόπολης
Bella Ciao #41: Στην Αθήνα, αν δεν κάνεις project, είναι σαν να μην υπάρχεις
Hot or Not #211: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Γιατί ανυπομονούμε για τα press tours της Zendaya – ίσως πιο πολύ από τις ταινίες της
Stop scrolling: Εβδομάδα με Oscars, Παπαϊωάννου Χ Rosalia και (μονίμως) πόλεμο
Αυτή την 25η Μαρτίου πάμε για φαγητό δίπλα στη θάλασσα