MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
21
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Εκδρομή στην… Αθήνα!

Αν δεν έχετε λεφτά, και νιώθετε ότι «ξεμείνατε» στην Αθήνα αυτό το τριήμερο, κάντε την ολική ανατροπή.Πηγή: Athens Bike City

author-image Athens Bike City

Ζήστε την πόλη σας αλλιώς, και κάντε μία διαφορετική εκδρομή, με ελάχιστα έξοδα. Πάρτε τα ποδηλατά με την παρέα ή την οικογένειά σας και «γυρίστε» την Αθήνα και τις γύρω περιοχές. Δείτε με άλλο μάτι γειτονιές, πάρκα, μουσεία, καφενεία, στέκια παλιά και καινούργια. Η Αθήνα αλλάζει συνέχεια και το ποδήλατο μεταμορφώνει ακόμα και τα πιό οικεία μέρη, κάνοντας κάθε βόλτα μία εκδρομή.

Αν θέλετε να δείτε θάλασσα, μιά παραλιακή βόλτα από το ΣΕΦ στον Φλοίσβο συνδιασμένη με το ηλιοβασίλεμα στη θάλασσα είναι μια εξαιρετική επιλογή για ολοήμερο άραγμα.

Αν πάλι θέλετε βουνό, τα πρώην βασιλικά κτήματα στο Τατόι σας περιμένουν για βόλτες και τέλεια πικ-νικ στα σκιερά δεντρα.

Αν θέλετε να νιώσετε ότι πραγματικά ταξιδέψατε ή απλώς θέλετε να πάτε για μπάνιο, πηγαίνετε με τα ποδήλατα στον Πειραιά (μπορείτε και με το τρένο αν δεν θέλετε να οδηγάτε στο δρόμο) πάρτε το καραβάκι – απέναντι από το τρένο – και με 8 ευρώ εισητήριο – και τα ποδήλατα δωρεάν – θα βρεθείτε σε μία ώρα και κάτι στην Αίγινα για βόλτες και βουτιές.

Οι επιλογές και οι συνδιασμοί σε αυτή την πόλη είναι απεριόριστες, αλλά πάντα οι πιό ωραίες βόλτες είναι αυτές που ανακαλύπτεις μόνος σου.

Φωτογραφία από την ταινία «ΑΤΗ Commuting In Madness», του Χάρη Σκαφτούρου

Περισσότερα από Photo Stories