MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

4ο Athens Circus Festival στην Τεχνόπολη με ελεύθερη είσοδο

Η Circus Dayz, η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και το Innov Athens διοργανώνουν το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Τσίρκου και Εναλλακτικών Μορφών Έκφρασης, Athens Circus Festival την Παρασκευή 29 και Σάββατο 30 Μαΐου.

author-image Ζurab Sam

Ακροβάτες, ζογκλέρ, μουσικοί, χορευτές και καλλιτέχνες όλου του φάσματος των Εναλλακτικών Παραστατικών Τεχνών παίρνουν μέρος σε μια τριήμερη γιορτή με επιδείξεις, σεμινάρια τεχνικών τσίρκο, θέατρο δρόμου, jugglingmeeting, παιδότοπο και παιδικό Τσίρκο, θεάματα με φωτιές, performers’ market και openstage για νέους καλλιτέχνες.

Από τις 11.00 το πρωί έως τις 7.00 το απόγευμα, καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό παραδίδουν σεμινάρια τεχνικών τσίρκο (σε φιλικές τιμές) και από τις 7.00 μ.μ. και μετά, πραγματοποιούνται επιδείξεις από τους μαθητές της σχολής και τις ομάδες της πόλης, καθώς και παραστάσεις από επαγγελματίες του χώρου.

Παράλληλα, στην αίθουσα «Δεξαμενές Καθαρισμού» φιλοξενούνται οι δράσεις για τα παιδιά, ενώ στο Κτίριο «Νέοι Φούρνοι» θα υπάρχει stand με ενημερωτικό υλικό σχετικά με τις ομάδες της πόλης και τις δράσεις τους.

Κάθε βράδυ του Φεστιβάλ θα κλείνει με μουσικά δρώμενα στην Κεντρική Αυλή.

Ημερομηνίες: Παρασκευή 29 και Σάββατο 30 Μαΐου 
Ώρες: Από τις 11.00 εώς τις 17.00
Ελεύθερη Είσοδος

Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων
-Athens Circus Festival-
Πειραιώς και Βουτάδων
Τηλ.: 2103461589

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b