MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το Alterscope Festival στο Πολυχώρο Αθηναΐς

Τo Σαββατοκύριακο 25 και 26 Απριλίου, πραγματοποίεται στην Αθήνα το πιο εναλλακτικό φεστιβάλ της Αθήνας! Το Alterscope Festival μας δίνει την δυνατότητα να δούμε τη ζωή με άλλο μάτι, μια ζωή πιο υγιή, πιο ισορροπημένη, πιο δημιουργική!

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Η Alterscope είναι μια αναζήτηση της ξεχασμένης γνώσης αλλά και μια παρουσίαση των σύγχρονων κατακτήσεων στο πλαίσιο ενός εναλλακτικού και πιο πνευματικού τρόπου διαβίωσης που ο συνδυασμός και η εφαρμογή τους βοηθά τον άνθρωπο να επαναπροσδιορίσει την σχέση του με τον εαυτό του και το περιβάλλον του.

Η μεγαλύτερη έκθεση αυτού του είδους που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα σε ότι αφορά τις εναλλακτικές και φυσικές θεραπείες, την προσωπική ανάπτυξη και την πνευματικότητα, την οικολογία, την φυσική διατροφή και την υγιεινή και ισορροπημένη ζωή.

Γνωρίστε τη νέα τεχνολογία που χρησιμοποιείται σήμερα στην πρόληψη και τη διάγνωση ασθενειών από την ολιστική ιατρική και βελτιώστε την υγεία σας με την ομοιοπαθητική, το βελονισμό, τη φυσική ιατρική και τις ενεργειακές θεραπείες. Ανακαλύψτε τις υπερτροφές που ενισχύουν την υγεία και την αυτοθεραπεία και τις εκπληκτικές ιδιότητες των βοτάνων.

Μάθετε πώς να ενεργοποιήσετε το πιο θετικό δυναμικό της ύπαρξής σας και πώς να διαχειριστείτε τον πόνο ή το άγχος στη ζωή σας αλλά και πώς θεραπεύονται τα ψυχικά τραύματα.

Ενημερωθείτε για τις νέες εκδόσεις βιβλίων που κυκλοφόρησαν και ανακαλύψτε τα μυστικά της αρωματοθεραπείας, των ενεργειακών κρυστάλλων, του φενγκ σούι και της ενεργειακής μουσικής.

Ακόμα, επιλέξτε από τις δωρεάν διαλέξεις και σεμινάρια που θα παρουσιάσουν ειδικοί, κάντε δωρεάν ενεργειακό καθαρισμό και απολαύστε τις υπέροχες εκδηλώσεις που ετοιμάσαμε για σας.

Mε την ίδια αποδοχή που έχει και σε άλλες χώρες, ευελπιστεί να γίνει ετήσιος θεσμός, ένα φεστιβάλ στο οποίο περισσότεροι από 200 εκθέτες και χιλιάδες επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους και να μοιραστούν τις γνώσεις, τις εμπειρίες και την φιλοσοφία τους γύρω από τις εναλλακτικές και εσωτερικές προσεγγίσεις.

Βάλτε περισσότερο φως, υγεία, ευεξία και ευτυχία στην ζωή σας!  

Ώρες λειτουργίας: 11.00 – 22.00
Είσοδος: 3€ την μία ημέρα, 4€ και για τις δύο ημέρες (τα παιδιά έως 12 ετών είναι δωρεάν)

Πολυχώρος Αθηναΐς
Καστοριάς 34-36, Βοτανικός

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b