MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δραστηριότητες για παιδιά προσχολικής ηλικίας στο Χάρτινο Καραβάκι

Το “Χάρτινο Καραβάκι” είναι ένας χώρος τέχνης και δημιουργίας για παιδιά, αλλά και για ενήλικες. Μέσω των τεχνών, όπως είναι το θέατρο, η μουσική, τα εικαστικά, μαθαίνουν να αξιοποιούν τον ελεύθερο χρόνο τους δημιουργικά και να αποκτούν καινούργιες γνώσεις διασκεδάζοντας.Καθημερινά απασχολεί παιδιά προσχολικής ηλικίας (3,5 έως 6 ετών) από τις 9.00 το πρωΐ έως τη 13.00 το μεσημέρι.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με όλες τις τέχνες, ανακαλύπτουν νέους τρόπους έκφρασης και αναπτύσσουν την προσωπικότητά τους, ενώ παράλληλα μαθαίνουν την αξία της ομάδας, αφού δρουν μέσα σε αυτήν. Οι ενήλικες από την άλλη γίνονται και αυτοί ξανά παιδιά! Γιατί κάθε άνθρωπος, ανεξαρτήτως ηλικίας, έχει ανάγκη το παιχνίδι και τη δημιουργία.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: θεατρικό παιχνίδι, μουσική, εικαστικά, παιχνίδι με τα αγγλικά, δημιουργικό χορό, γλωσσικά παιχνίδια, παιχνίδια με την λαογραφία, αφήγηση και δραματοποίηση παραμυθιών, γραφή κ.ά. Στο κόστος συμπεριλαμβάνεται το πρωινό καθώς και όλα τα αναλώσιμα υλικά των κατασκευών.

xartino

Μηνιαία συνδρομή ( για όλες τις μέρες) : 180€

Για 4 μέρες την εβδομάδα – Μηνιαία συνδρομή : 145€
Για 3 μέρες την εβδομάδα – Μηνιαία συνδρομή : 110€
Για 2 μέρες την εβδομάδα – Μηνιαία συνδρομή: 70€
Για 1 μέρα την εβδομάδα – Μηνιαία συνδρομή: 36€
Ημερήσια επίσκεψη – 15€

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται το Φ.Π.Α. Σε περίπτωση απουσίας ο μήνας πληρώνεται κανονικά εφόσον έχετε επιλέξει συγκεκριμένες ημέρες της εβδομάδας για να πηγαίνετε το παιδάκι σας. Εάν το πρόγραμμά σας δεν είναι συγκεκριμένο ή σταθερό, η καλύτερη επιλογή είναι η ημερήσια επίσκεψη.

Περισσότερα από Δραστηριότητες
VIMA_WEB3b