MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το συναρπαστικό BANSHEE επιστρέφει στο OTE CINEMA 1HD

Ένας ήρωας σκληρός, ελεύθερος και δυναμικός, ο Lucas Hood, υποδυόμενος τον σερίφη της πόλης Banshee, επιστρέφει για να συγκρουστεί μέχρι τέλους με αδυσώπητες συμμορίες και να ερωτεύεται αιθέριες υπάρξεις.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Το Μπάνσι, στην Πενσυλβάνια αποτελείται από ένα περίεργο κράμα πληθυσμών. Από τη μία οι υπερσυντηρητικοί ντόπιοι Αμερικάνοι, από την άλλη ινδιάνοι που ζουν στον γειτονικό καταυλισμό, αλλά και Ναζί σκίνχεντς και Ουκρανοί μαφιόζοι. Όμως η δυναμική της πόλης, θα αλλάξει ολοκληρωτικά όταν ένας πρώην φυλακισμένος θα εμφανιστεί και θα πάρει τη θέση του δολοφονημένου σερίφη, κουβαλώντας τα δικά του μυστικά. 

Στο season 2 εμφανίζεται ένας πολύ ενδιαφέρον χαρακτήρας, ο Littlestone, αρχηγός μιας ινδιάνικης φυλής. Ο ηθοποιός Geno Segers, που τον υποδύεται, έχει και ινδιάνικη καταγωγή και στην επόμενη ταινία που θα συμμετέχει (Bone Tomahawk) θα συνεργαστεί ξανά με την Lily Simmons που στη σειρά κάνει μια νεαρή κοπέλα της κοινότητας των Άμις που κάνει την επανάσταση της. Στο season 2 δεν μαθαίνουμε ακόμα το αληθινό όνομα του πρωταγωνιστή, παρ’ ό,τι συνεχίζει να χρησιμοποιεί το όνομα Lucas Hood.

Ο Lucas Hood αγωνίζεται για μια δεύτερη ευκαιρία και για τη γυναίκα της ζωής του, φτάνοντας μέχρι τα άκρα. Οι δυναμικές και αρκετά σπλάτερ σκηνές δράσης και οι σέξι ερωτικές σκηνές, για τη ζωή ενός ήρωα που ακολουθεί το δικό του νόμο, αποτελούν συνταγή επιτυχίας. To Banshee έχει κερδίσει το παγκόσμιο κοινό. Ενδεικτικό της επιτυχίας του είναι ότι πρόσφατα συμφωνήθηκε η δημιουργία και τέταρτου κύκλου για τη σειρά.    
1Banshee-S02
Είναι, λοιπόν, η νέα επιτυχία του Alan Ball, executive producer για τη σειρά, δημιουργού κι άλλων μεγάλων επιτυχιών, όπως το «True Blood» & «Six Feet Under». Μεγάλο ατού του Banshee θεωρείται ο Νεοζηλανδός πρωταγωνιστής Antony Starr που συνδυάζει την αγριάδα και την ευγένεια. Σκηνοθέτης αρκετών επεισοδίων της σειράς, είναι ο Greg Yaitanes, ο οποίος επίσης σκηνοθέτησε αρκετά επεισόδια της γνωστής ιατρικής σειράς «House MD», αλλά και του «Lost», καθώς και πολλά ακόμα επιτυχημένα σίριαλ στις ΗΠΑ.

Η σειρά με τις θεαματικές σκηνές δράσης, που θυμίζουν χολυγουντιανό action movie έχει βραβευτεί για τα ειδικά της εφέ στα βραβεία Emmy για το 2013

Ο 2ος κύκλος έχει ήδη ξεκινήσει και προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 22.00 στο OTE CINEMA 1HD. Μην το χάσετε!


Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b