MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ενημερωτική Εκδήλωση για τον γυναικολογικό καρκίνο και Δωρεά στις “Γυναίκες στην Ογκολογία” στον Ιανό

Στις 7 Μαρτίου στις 15.00, και επ’ ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, στα πλαίσια ενημερωτικής εκδήλωσης που πραγματοποιείται στον “Ιανό”, για τον γυναικολογικό καρκίνο, οι “Γυναίκες στην Ογκολογία” ανακοινώνουν μια σημαντική δωρεά.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Ο σκηνοθέτης της ταινίας “Κοινός Παρονομαστής” Σωτήρης Δ. Τσαφούλιας, αποφάσισε να δωρίσει όλα τα έσοδα της ταινίας για την ενίσχυση των σκοπών της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης “Γυναίκες στην Ογκολογία”.

Η δύναμη που δίνει η τέχνη, εδώ με την μορφή του κινηματογράφου, η χαρά, το γέλιο και η νίκη της ζωής, η καλλιτεχνική δημιουργία, αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτισμού μας, η “γυναίκα” κοινός παρονομαστής στην ιστορία των τεσσάρων ηρώων της ταινίας, έρχεται εδώ να πιαστεί χέρι-χέρι με την υποστήριξη, την φροντίδα, την ενσυναίσθηση και να θριαμβεύσει σε μια ελπιδοφόρα συστράτευση προσφοράς για τη γυναίκα ασθενή με καρκίνο.

Αξίζει να είστε όλοι εκεί, στον φιλόξενο χώρο πολιτισμού του “Ιανού” να ενημερωθείτε, να ανταλλάξετε απόψεις και να στηρίξετε το έργο του δικτύου, χαιρετώντας παράλληλα την πρωτοβουλία του κ. Τσαφούλια, ελπίζοντας αυτή να γίνει παράδειγμα για ακόμα περισσότερες τέτοιες “συμμαχίες” κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Τόσο ο ίδιος ο σκηνοθέτης όσο και οι 4 ηθοποιοί της ταινίας (Αντώνης Αντωνίου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ρένος Χαραλαμπίδης) θα είναι εκεί, για να γιορτάσουν την “γυναίκα”.

Οι Γυναίκες στην Ογκολογία είναι ένα δυναμικό δίκτυο γυναικών που ασχολούνται με την Ογκολογία, ένας χώρος έκφρασης και υποστήριξης των γυναικών ογκολόγων, αλλά κυρίως ένα πρωτοπόρο δυναμικό δίκτυο υποστήριξης, ενημέρωσης και ουσιαστικής κοινωνικής προσφοράς με επίκεντρο τη γυναίκα – ασθενή με καρκίνο. Τα έσοδα όλων των φιλανθρωπικών δράσεων και δωρεών προς τις “Γυναίκες στην Ογκολογία” δίδονται για την οικονομική υποστήριξη γυναικών με καρκίνο, δημιουργώντας ένα “μόνιμο κοινωνικό ταμείο” για την κάλυψη διαγνωστικών μοριακών εξετάσεων που δεν καλύπτονται από ασφαλιστικά ταμεία, όπως γενετικός έλεγχος και συμβουλευτική για κληρονομική προδιάθεση, αλλά και άμεση βοήθεια ανασφάλιστων γυναικών με καρκίνο μέσω κοινωνικών ιατρείων και άλλων φορέων, ανά την Ελλάδα και όχι μόνο στην Αθήνα.

Κυριακή 7 Μαρτίου 
Ώρα έναρξης: 15.00
Αίθουσα βιβλιοπωλείου ‘Ιανός’, Σταδίου 24

Πληροφορίες για το δίκτυο “Γυναίκες στην Ογκολογία”: www.w4ohellas.org

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b