MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

“Πακέτο” για ερωτευμένους στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Ψάχνετε για μια ρομαντική απόδραση για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου; Το ξενοδοχείο Arion Resort & Spa στην μαγευτική χερσόνησο του Astir Palace στη Βουλιαγμένη, προσφέρει το ωραιότερο δώρο για τη γιορτή των Ερωτευμένων.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Απολαύστε διαμονή σε grand deluxe δωμάτιο στο ξενοδοχείο Arion Resort & Spa από 148€ που περιλαμβάνει:

  • Πολυτελή διαμονή για δύο άτομα
  • Πρωινό στο δωμάτιο
  • Δωρεάν είσοδος στο Chocolating event, για 2 άτομα
  • Δωρεάν check-out ως τις 4 το απόγευμα

Επίσης, για όσους επιθυμούν ένα ξεχωριστό δείπνο, ο Executive chef Στράτος Καλαθάκης έχει ετοιμάσει ένα εξαιρετικό μενού στην τιμή των 75€ ανά άτομo.

Μενού Αγίου Βαλεντίνου – Εστιατόριο “Alia Brasserie”

Καλοσώρισμα με αφρώδες ροζέ κρασί


– Amuse bouche

– Creamy Cappuccino με άγρια μανιτάρια του δάσους και σταγόνες από λάδι τρούφας. Σερβίρετε μαζί με αλμυρό προφιτερόλ και παρφέ αστακού.

– Καπνιστό φιλέτο από Black Cod με κρούστα απο αυγοτάραχο Μεσολογγίου, σαλάτα από κινόα και φύτρες παντζαριού , σάλτσα από νεράντζι και μελισσόχορτο.

– Δροσερό σορμπέ με αρώματα από σαγκουίνι και Τζιντζερ

– Μοσχαρίσιο Entrecote Surf and Turf σερβιρισμένο με πατάτα Rosti ευωδιασμένη με μυρωδικά του αγρού και άσπρη και μαύρη σως

– Ρομαντικό περίπατο στη χώρα της σοκολάτας – “AstirChocolating”

astir
“Άρωμα Αγάπης” στο Arion spa
Για την γιορτή των ερωτευμένων το Arion spa προτείνει να χαρίσετε στο έτερον σας ήμισυ μια ξεχωριστή εμπειρία. Δώστε του την ευκαιρία να ανακαλύψει το “Άρωμα της Αγάπης” με τα μοναδικά προϊόντα της Algoane. Η θεραπεία ξεκινά με απολέπιση σε όλο το σώμα με ζάχαρη τυλιγμένη σε έλαιο αμυγδάλου και σοκολάτα. Στη συνέχεια περιτύλιγμα με ζεστή μάσκα σοκολάτας με πορτοκάλι, για θρέψη και ενυδάτωση. Τέλος, αρωματικό βούτυρο ενυδάτωσης, πλούσιο σε βιταμίνη Ε και ιχνοστοιχεία προσδίδει μια εξαιρετικά βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα.
Διάρκεια: 50′ | Τιμή: 85€

Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο 2108902000 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.astir-palace.com

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b