MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η εκδίκηση του αριστερόχειρα!

Πώς να ξεχάσεις την διπλανή σου στο σχολείο, όταν κάθε φορά που γράφατε διαγώνισμα κι εκείνη καθόταν στην δεξιά καρέκλα του θρανίου κι εσύ στην αριστερή, οι αγκώνες σας σκουντούφλαγαν και σπρώχνατε ο ένας τον άλλον.Ήταν αριστερόχειρας! Έγραφε ανάποδα, κρατούσε το ψαλίδι ανάποδα, χρησιμοποιούσε το μπρίκι, το μαχαίρι, την ξύστρα ανάποδα. Ανάποδα σε σχέση με τι; Σε σχέση με έναν κόσμο πλασμένο για δεξιόχειρες.Από τον Γιάννη Παυλόπουλο

Monopoli Team

Δεν είναι περίεργο λοιπόν που υπάρχουν προϊόντα ειδικά κατασκευασμένα για αριστερόχειρες. Υπάρχει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, τα οποία διευκολύνουν την καθημερινότητα ενός αριστερόχειρα, μιας και είναι φτιαγμένα με αριστερόστροφη λογική.

Δείτε τι ανακάλυψα στην Εμμανουήλ Μπενάκη στον αριθμό 25, στο χαρτοπωλείο που φιλοξενεί προϊόντα για αριστερόχειρες.

psalidi

Μπρίκι, μολύβι, ψαλίδι, στυλό και τετράδιο είναι τα πιο δημοφιλή προϊόντα.

Η λογική των προϊόντων είναι φυσικά «ανάποδη». Η λαβή στο μπρίκι και η σπείρα στο τετράδιο είναι ανάποδη. Στο ψαλίδι οι λεπίδες είναι ανάποδες, ενώ οι εσοχές στο μολύβι προσφέρουν σταθερό και άνετο γράψιμο στον αριστερόχειρα.
molibi2

brikiΆλλα και κλαδευτήρια, ανοιχτήρια, τιρμπουσόν και διάφορα άλλα μικρό-εργαλεία που διευκολύνουν τον αριστερόχειρα είναι διαθέσιμα . Από κούπες μέχρι ποντίκια υπολογιστή και ρολόγια τοίχου, οι επιλογές είναι πολλές. Και βέβαια για τους μικρούς φίλους, θα βρείτε ότι χρειάζονται για ένα εύκολό και άνετο γράψιμό με το αριστερό χέρι. Και μιας και έρχονται γιορτές, σκεφτείτε λίγο αριστερόστροφα για τους αριστερόχειρες φίλους σας!

Info
Εμμανουήλ Μπενάκη 25, Αθήνα
http://www.aristeroxeiras.gr
210 38 45 840

Περισσότερα από Editors
VIMA_WEB3b