MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Χώρισαν Τιμ Μπάρτον και Ελενα Μπόναμ Κάρτερ!

Το πιο το ασυμβίβαστο ζευγάρι του κινηματογράφου αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους. Ο λόγος για το σκηνοθέτη Τιμ Μπάρτον και τη Βρετανίδα ηθοποιό Έλενα Μπόναμ Κάρτερ που χώρισαν έπειτα από 13 χρόνια σχέσης, σύμφωνα με το περιοδικό People.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Οι δυο τους ωστόσο παραμένουν φίλοι, σημείωσε εκπρόσωπος της Κάρτερ μιλώντας στο περιοδικό. «Θέλουμε να σας ζητήσουμε να σεβαστείτε την προσωπική ζωή των ιδίων και των παιδιών τους σε αυτήν την περίοδο» ανέφερε χαρκτηριστικά.

Ο 56χρονος Μπάρτον γνώρισε την 48χρονη Κάρτερ όταν γύριζαν την ταινία Πλανήτης των Πιθήκων, το 2001. Δούλεψαν ξανά μαζί στην ταινία «Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας» το 2005, στο «Sweeny Todd» το 2007, στην «Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων» το 2010 και στο «Dark Shadows» το 2012. Παρότι όμως είχαν συνεργαστεί αρκετές φορές, εκείνος είχε παραδεχθεί ότι η συνύπαρξή τους στο πλατό ήταν εκρηκτική.

Απέκτησαν δύο παιδιά, τον Μπίλι 11 ετών και την επτάχρονη Νελ, ενώ έχουν συνεργαστεί σε πολλές άλλες ταινίες, όπως τις Σουίνι Τοντ, ο φονικός κουρέας της οδού Φλιτ και Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b