Βιβλία, λευκώματα και πολυτελείς εκδόσεις για την Αθήνα από 1 ευρώ!
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΜία εναλλακτική πρόταση στην επιλογή των χριστουγεννιάτικων δώρων προσφέρει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, καλώντας το κοινό να επισκεφτεί το βιβλιοπωλείο του στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων. Το βιβλιοπωλείο θα λειτουργεί από 8 έως 31 Δεκεμβρίου, Δευτέρα έως Κυριακή, από τις 9π.μ. έως τις 9μ.μ. και θα υποδέχεται τους φίλους του βιβλίου προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να αγοράσουν δώρα σε προσιτές τιμές, οι οποίες θα ξεκινούν από 1 ευρώ.
A
A
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΤα βιβλία που διατίθενται αποτελούν εκδοτική παραγωγή του Οργανισμού, που επικεντρώνεται στην ιστορία και τον πολιτισμό της Αθήνας.
Πρόκειται για πολυτελείς εκδόσεις με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και εμπνευσμένα κείμενα, που καταγράφουν ένα σημαντικό τμήμα από τη σύγχρονη πολιτιστική ιστορία της πόλης μας.
Η ζωγραφική, η χαρακτική, ο κινηματογράφος, ο αθλητισμός αλλά και η ιστορία της χώρας μας είναι μερικά από τα θέματα που πραγματεύονται τα συγγράμματα, ενώ το κοινό θα μπορεί επίσης να αγοράσει βιβλία για παιδιά.
Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων:
Ακαδημίας 50, στάση Μετρό: Πανεπιστήμιο, τηλ.: 210 5284800 & 803
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Τζόνι Μπλε, του Γιωργή Τσουρή για 2η σεζόν στο Θέατρο Άνεσις
Ο Έβρος απέναντι: Ο Γιωργής Τσουρής σκηνοθετεί στο Θέατρο Άνεσις το βραβευμένο έργο των Ρέππα-Παπαθανασίου
10 Χρόνια Ιόνιο: Το φωτογραφικό οδοιπορικό του Κωνσταντίνου Λιόπετα γίνεται έκθεση στην Ιθάκη
14ο Πανθεσσαλικό Φεστιβάλ Ποίησης: Ένα πενθήμερο αφιερωμένο στον λόγο, την τέχνη και την ιστορία
Μάρπησσες: Θηλυκές ιστορίες που εμπνέουν σε μια εικαστική έκθεση στην Πάρο
Eurovision: «Μπλόκο» στη φιλοξενία του διαγωνισμού από χώρες που εμπλέκονται σε πόλεμο
Πρεμιέρες: Κινηματογραφικός Αύγουστος με νέες ταινίες και επανεκδόσεις
Άλφρεντ Χίτσκοκ: Οι ταινίες του «μάστερ του σασπένς» που θα θυμόμαστε για πάντα
Βρικόλακες, του Χένρικ Ίψεν για 3η χρονιά στο Θέατρο Radar
Anna Magdalena Bach: Το μουσικό αναλόγιο της Μάγδας Μαυρογιάννη τον Οκτώβριο στο Μέγαρο