Αφιέρωμα στον Κώστα Γιαννίδη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΌλη η δύναμη της τέχνης του Κώστα Γιαννίδη θα παρασύρει και πάλι το κοινό στον υπέροχο ρυθμό της μουσικής του, σε δύο συναυλίες-αφιέρωμα με τίτλο “Να γιατί ακόμα σ’ αγαπώ”, την Τετάρτη 3 και Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014 (ώρα έναρξης 20.30), στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΕρμηνευτές όπως ο Χάρης Ανδριανός, ο Γιάννης Κότσιρας, η Ανδριάνα Μπάμπαλη, η Γιώτα Νέγκα και ο Άγγελος Παπαδημητρίου υπόσχονται ερμηνείες ξεχωριστές σε μια επιλογή από τα πιο όμορφα και αγαπημένα τραγούδια του Κώστα Γιαννίδη. Την καλλιτεχνική επιμέλεια του αφιερώματος έχει αναλάβει ο Δαυίδ Ναχμίας, o oποίος έχει κάνει επίσης τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών.
Παρουσιάζει ο Άγγελος Παπαδημητρίου.
Οι δύο συναυλίες-φόρος τιμής στον Κώστα Γιαννίδη, από το θάνατο του οποίου συμπληρώνονται φέτος 30 χρόνια, εντάσσονται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της ετήσιας Σειράς του Μεγάρου Ελληνικό τραγούδι.
Τιμές εισιτηρίων: 14€ (Ζώνη Γ΄) / 25€ (Ζώνη Β΄) / 35€ (Ζώνη Α΄) και 50€ (Διακεκριμένη Ζώνη)
Ειδικές τιμές: 7,5€ (Φοιτητές, νέοι, άνεργοι, ΑΜΕΑ) / 9,50€ (65+, πολύτεκνοι)
Πληροφορίες για το κοινό στο τηλέφωνο: 2107282333
και στην ιστοσελίδα του Μεγάρου: www.megaron.gr
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Γιώτα Νέγκα και Κώστας Τριανταφυλλίδης κάθε Παρασκευή στον Σταυρό του Νότου
- It’s Alive!: Το 23ο ADAF απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε καλλιτέχνες και δημιουργούς
- Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Ημέρες: Το κλασικό έργο του Βερν γίνεται ένα μαγικό ταξίδι για παιδιά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
- Κολυμπώντας στον αέρα, της Σάρλοτ Τζόουνς για 2η χρονικά στο Θέατρο 104
- Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, του Γιάννη Ρίτσου στο Θέατρο Αλκμήνη