MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Είστε υπέρ της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα; Απίστευτη εφαρμογή στο αεροδρόμιο της Αθήνας!

Επισκέπτες και επιβάτες του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος έχουν πλέον την ευκαιρία να εκφράσουν ανοιχτά τη γνώμη τους για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, χάρη σε μια νέα πρωτοποριακή εφαρμογή που ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει, απατώντας απλώς στο ερώτημα: “Είστε υπέρ της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα, ναι ή όχι;”.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Συγκεκριμένα, στο αεροδρόμιο της Αθήνας “Ελ. Βενιζέλος” υπάρχουν 4 διαδραστικές οθόνες, τρεις στο επίπεδο των αναχωρήσεων και μία στο επίπεδο των αφίξεων, στις οποίες Έλληνες και ξένοι επιβάτες έχουν ήδη ξεκινήσει να εκφράζουν τη γνώμη τους για την επιστροφή των γλυπτών, «συναρμολογώντας» σε δύο κινήσεις τη Δυτική Μετώπη του Παρθενώνα και επαναφέροντας την Έκτη Καρυάτιδα στο φυσικό χώρο της. Μάλιστα, τα πρώτα αποτελέσματα της διαδραστικής ψηφοφορίας είναι συντριπτικά υπέρ της επιστροφής των Γλυπτών. 

“Προσφέροντας στους επιβάτες και στους επισκέπτες του αεροδρομίου μας ένα «βήμα» γνώμης για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, συμβάλλουμε και εμείς στην ενίσχυση της εθνικής εκστρατείας της χώρας μας. Πιστεύουμε ότι το αεροδρόμιο, ως σταυροδρόμι πολιτισμών, είναι ιδανικός τόπος για να αποτυπωθούν οι απόψεις των επισκεπτών της Αθήνας για ένα ζήτημα που αφορά ευρύτερα την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά”, δήλωσε η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του αεροδρομίου της Αθήνας, επισημαίνοντας:”Η πρωτοβουλία αυτή προσθέτει ακόμη ένα σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα των συστηματικών δράσεων του αεροδρομίου για την πόλη μας, η οποία σημειώνει ήδη ιδιαίτερα δυναμική ανάκαμψη ως τουριστικός προορισμός”.

 

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b