MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πώς ανακοίνωσε τη γέννηση της κόρης του ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

Τη γέννηση της κόρης του, Άβρι Ρόελ Ντάουνι, ανακοίνωσε ο Αμερικανός ηθοποιός Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, μέσα από μια έξυπνη και χαριτωμένη ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Χρησιμοποιώντας το χιούμορ του, ο 49χρονος ηθοποιός ενημέρωσε το κοινό ότι αυτός και η σύζυγός του Σούζαν έγιναν γονείς, με μία ανακοίνωση που παραπέμπει σε… γυρίσματα ταινίας.

“Ύστερα από εννέα μήνες εντατικής ανάπτυξης, η Ομάδα Ντάουνι είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το πρότζεκτ της για το φθινόπωρο 2014/χειμώνα 2015. Η κινηματογραφική παραγωγή ξεκίνησε και θα συνεχιστεί μέχρι να πει: “Μπαμπά! με φέρνεις σε δύσκολη θέση…Είμαι 30 χρονών, αυτό πρέπει να σταματήσει”, έγραψε ο Ντάουνι στο Facebook.
ntaouni
“Η Άβρι Ρόελ Ντάουνι ήρθε στην οικογένεια στις 3:22 π.μ. στις 4 Νοεμβρίου… Zυγίζει 3,17 κιλά και είναι 50,8 εκατοστά, ενώ συνοδεύεται από μία σειρά χαρακτηριστικών της Σούζαν που φαίνεται ότι υπερίσχυσαν του “σκάρτου” DNA μου. Θα ανεβάζω φωτογραφίες της εδώ κι εκεί όταν θα σταματήσω να την χαζεύω”, πρόσθεσε ο ευτυχισμένος ηθοποιός.

Η νεογέννητη κόρη του 49χρονου ηθοποιού και της 40χρονης συζύγου του Σούζαν, η οποία είναι παραγωγός, είναι το δεύτερο παιδί του ζευγαριού, που παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2005. Ο γιος τους, Έξτον Ελάιας, είναι δύο ετών, ενώ ο ηθοποιός έχει έναν ακόμη γιο με την πρώτη του σύζυγο Ντέμπορα Φάλκονερ, τον 21 ετών Ίντιο.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b