MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Halloween στην Αθήνα: τα πιο “τρομακτικά” πάρτυ της πόλης!

Ναι, είναι ξενόφερτο, αλλά αυτό που κρατάμε, είναι η αφορμή που μας δίνει για πάρτυ! Το Halloween γιορτάζεται φέτος την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου, και για όσους δεν γνωρίζουν, είναι μια γιορτή με ενδεχόμενες κελτικές και παγανιστικές καταβολές, προσαρμοσμένη στα δυτικά έθιμα και στη δυτική χριστιανική παράδοση. Αρχικός σκοπός του Halloween είναι να τιμηθούν οι νεκροί και οι ψυχές τους με τρόπο εύθυμο, ώστε να “ξορκιστεί” η δύναμη και η ιδέα του θανάτου. Έτσι, όσοι γιορτάζουν το Halloween μασκαρεύονται σαν να έχουν βγει “από τον άλλο κόσμο” και φτιάχνουν ανάλογες κατασκευές και διακοσμήσεις.Τα τελευταία χρόνια το αθηναϊκό nightlife συμμετέχει στους εορτασμούς, με πάρτυ όπως τα παρακάτω, που θα πραγματοποιηθούν ανήμερα του Halloween, την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου.

Monopoli Team

Horror Over Athens (Halloween Party) στο Death Disco:
Την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου ντυθείτε όσο πιο μακάβρια ή τρομακτικά μπορείτε και διασκεδάστε “μέχρι θανάτου” στο πάρτυ της ομάδας Chemical Circus. Στον χώρο θα βρίσκονται μακιγιέζ που θα σας βηθήσουν να ολοκληρώσετε το look σας, ενώ οιι καλύτερες στολές θα κερδίσουν τα εξής δώρα:
1ο Βραβείο: Tattoo αξίας 100€ από τον Nikos Nezeritis του Smiley tattoo
2ο Βραβείο: Tattoo αξίας 40€ από τον Nikos Nezeritis του Smiley tattoo
3ο Βραβείο: Piercing από το Mindfück Body Piercing
chemicalcircus4ο Βραβείο: 1 Chemical Pass (Δωρεάν Είσοδος σε όλα τα πάρτυ της season Σεπτέμβριος 2014 – Ιούνιος 2015 που διοργανώνουν οι Chemical Circus – ανεξαρτήτως θέματος, χώρου κ.λπ. )
5ο Βραβείο: Aξεσουάρ αξίας 15€ από Atwitch Art
6ο Βραβείο: Ένα χειροποίητο κερί με αιθέρια έλαια της επιλογής του νικητή
Μαζί με τους Chemical Circus 

Info:
Ώρα έναρξης: 24.00
Είσοδος: 5 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)
Διεύθυνση: Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου, Ψυρρή

A Spooktacular Halloween Night! #3 στο Six Dogs:
Την Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου, ανήμερα του Halloween, στις 22:00 ακριβώς, ξεδιπλώνεται για τρίτη φορά μία βραδιά τρόμου, μυστηρίου, και βραδινής διασκέδασης, σε ΟΛΟΥΣ τους χώρους του six d.o.g.s: A Spooktacular Halloween Night! #3

Η συνταγή, παρόμοια, αλλά εξελιγμένη σε σχέση με τις δύο προηγούμενες χρονιές, όπου πάνω από 2.500 άνθρωποι επισκέφθηκαν το six d.o.g.s και το 70% αυτών ήταν μεταμφιεσμένοι! Στοχεύουμε φέτος στο 100%!

spooktacular

Πυκνή ομίχλη θα καλύψει όλο το στενό της Αβραμιώτου, τρομακτικά ουρλιαχτά θα βουίζουν στον κήπο, υπόγειοι τάφοι, αίμα, φόβος (και λίγη παράνοια), και ένα χαριτωμένο πάρτι από τις 22.00 μέχρι το πρωί. Θα υπάρχει ειδικό αχνιστό cocktail για τη βραδιά, στην προνομιακή τιμή των 5 ευρώ (και κάποια έξτρα premium), ενώ ολόκληρο το Project Space θα μεταμορφωθεί σε Screening Room όπου θα προβάλλονται ανατριχιαστικά αποσπάσματα από τις πιο τρομακτικές ταινίες που έχουν γυριστεί ποτέ, την ίδια ώρα που οι DJs θα φροντίζουν να χορεύουν οι βαμμένοι και ντυμένοι επισκέπτες. Σκαλιστές κολοκύθες, σκελετοί, νυχτερίδες, φαντάσματα, σταυροί, αράχνες, σκοτάδι, τέρατα. Ταυτόχρονα, στο Project Space, αλλά και σε όλους τους χώρους του six d.o.g.s θα υπάρχουν φωτογραφίες από την έκθεση ‘Scare The Death Away’ του Πέτρου Πουλόπουλου. Στο τρίτο φωτογραφικό οδοιπορικό του επιχειρεί μια τρίμηνη κινηματογραφικής αισθητικής ανακάλυψη της Νέας Υόρκης. Κατά τη διαμονή του έρχεται σε επαφή με την προετοιμασία και τους εορτασμούς του Halloween απ’ όπου αντλεί όλο το φωτογραφικό υλικό και βίντεο που μας παρουσιάζει.

Τις μουσικές επιλογές στο Gig Space θα αναλάβουν οι BOCADA (Bolas + Cat Black + dagritzikos), μαζί με τους Dance Your Shocks Off (Zade + Mitrelino), σε ήχους αυστηρά τρομακτικούς. Ενώ στο The Bar τη μουσική επένδυση θα αναλάβει το Freak Motel, δηλαδή η Pink Motel Records μαζί με τον Constantine Kyrtsis.

Info:
Ώρα έναρξης: 22.00
Είσοδος ελεύθερη
Διεύθυνση: Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλ. 210 3210510

Halloween party στο Cabaret Voltaire:
cabaretvoltaireΟ αγαπημένος χώρος στο Μεταξουργείο αφήνει για λίγο τις έντεχνες “ανησυχίες” του και πιάνει τις… τρομακτικές. Χωρίς πολλές επεξηγήσεις, μας προσκαλεί την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου στο Halloween party του, με ελεύθερη είσοδο και… ό,τι ήθελε προκύψει.

Info:
Μαραθώνος 30, Μεταξουργείο
Τηλ. 210 5227046

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b